După ce a pozat pe plaja din Miami, cu decolteul la vedere, fiica lui Ion Țiriac a primit propunea să se angajeze ca fotomodel! FOTO

Fiica lui Ion Țiriac a pozat pe plaja din Miami, Ioana fiind complimentată de admiratori.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Fiica lui Ion Țiriac a pozat pe plaja din Miami, după ce restricțiile legate de pandemia de corovanirus s-au mai relaxat și în statul american Florida. Frumoasa Ioana a ieșit pe o plajă aflată în fața complexului rezidențial în care locuiește și s-a fotografiat îmbrăcată cu o bluză de trening descheiată, ce a lăsat vederii bustiera.

Citeste si: În ce lux trăiesc cei mai bogați copii ai României! Avioane private, vacanțe exotice și haine de mii de euro

Citeste si: Ion Ţiriac donează pentru incendiile din Australia o sumă egală cu cea strânsă de toţi românii!

Citeste si: Apariţie şocantă a fiicei lui Ion Ţiriac! Ioana a ieşit pe stradă cu un piton înlănţuit de gâtul ei!

Amicii și admiratorii au complimentat-o pe Ioana pentru calitățile ei fizice, iar patronul unui magazin care vinde îmbrăcăminte pentru tineri pe internet i-a transmis Ioanei că dorește să pozeze pentru colecția sa de haine "Contactează-mă pentru o colaborare", i-a scris acesta Ioanei pe Instagram. (citește despre prietenia secretă dintre Ion Țiriac și duhovnicul Iustin Pârvu)

fara descriere

Fiica lui Ion Țiriac a pozat pe plaja din Miami. Ioana studiază Jurnalismul în SUA

De mai bine de un an, Ioana locuiește la Miami, acolo unde studiază Jurnalismul. Ea stă într-un apartament, alături de mama sa, fosta ziaristă Sophie Ayad, femeia care i-a mai dăruit un copil lui Țiriac, pe Karim. Acum o lună, o vecină din complexul rezidențial a invitat-o pe Ioana la petrecerea pe care aceasta a dat-o în apartamentul său.

Ioana și Claudia au fost fotografiate pe o canapea, fereastra sufrageriei fiind acoperită cu balonașe ce au format urarea „Happy Birthday”. „Dumnezeule, se pare că pot să mă alătur și eu carantinei voastre!”, i-a transmis un amic Ioanei. „Vino încoace!”, a răspuns fata lui Țiriac.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate