Dupa ce a salvat un roman din Libia, Christian Sabbagh isi primeste rasplata! Uite cum il omeneste Nea Constantin pe prezentatorul tv

Se pare ca Nea Constantin nu vrea sa piarda legatura cu cel care l-a salvat din Libia si i-a propus lui Christian Sabbagh sa fie nasul copiilor sai.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Au trecut patru luni de atunci. Candva, promiteam unui om prins in menghina necrutatoare a razboaielor tribale, ca il voi aduce teafar acasa. Mi-a plans atunci pe umar. La randul meu am simtit nodul emotiei cum ma prinde de gat si ma sufoca. Era o promisiune care implica o raspundere enorma. As minti daca as spune ca nu mi-a fost teama la acea vreme ce s-ar putea intampla, sa nu imi pot tine cuvantul dat.

La urma urmei ne aflam intr-o tara macinata de lupte interne. Deznodamantul putea fi unul simplu: sa transforme viata unui om intr-un fir de praf. Destinul a vrut sa ne intoarcem teferi acasa. Astazi, ma aflu in batatura casei lui Nea Constantin din Oltenita (Calarasi), si petrecem impreuna momente unice, cele mai frumoase dintre traditiile Craciunului: taiatul porcului. Nu va imaginati ce placere traiesc sa vad zambetul larg intiparit din nou pe figura celui care, candva era captiv in Libia. Astazi, lucrurile s-au schimbat.

Alaturi ii stau membrii familiei, si ei cu fetele luminate de bucuria de a-l revedea in sanul familiei pe cel care le este stalp si reazam. Ce poate fi mai frumos dacat sa traiesti cateva clipe din viata ta, alaturi de asemenea oameni minunati si intr-un astfel de moment sfant. Ma bucur ca le-am putut reda unor oameni dreptul la a visa cu ochii deschisi la o zi de maine mai buna si mai dreapta. Ma bucur ca le stau alaturi.

Ca voi deveni curand, nasul copiilor sai. Din putinul lui, Nea Constantin a tinut sa ma omeneasca si sa imi puna dinainte pomana porcului! Sa va Dea Dumnezeu sanatate si sa va fereasca de orice rele!", a marturisit Christian Sabbagh pe Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate