După ce a spus că nu și-a dorit divoțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a recunoscut: „Mă bucur că sunt liberă”

Ioana Ginghină nu și-a dorit divorțul de Alexandru Papadopol, dar a recunoscut că există și câteva aspecte pozitive. Actrița se bucură de lucrurile mărunte, acum că este o femeie liberă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat cu puțin timp în urmă. Întreaga lume a showbiz-ului a fost șocată când s-a aflat că cei doi soți nu mai locuiau împreună de câteva luni și că lucrurile nu mergeau bine în relația lor de aproximativ un an. Neînțelegerile și discuțiile în contradictoriu l-au făcut pe actor să părăsească vila în care locuia cu soția și fiica lui.

Ioana Ginghină a vorbit în câteva interviuri despre ce s-a întâmplat între ea și Alexandru Papadopol, declarând că nu știe exact motivul pentru care lucrurile s-au stricat între ei și s-au îndepărtat atât de mult. El ii spusese că nu mai este fericit și, deși ea ar fi vrut să lupte pentru căsnicia ei, relația nu a mai putut fi salvată.

Deși a afectat-o mult această despărțire, Ioana Ginghină încearcă să se bucure în continuare de viață și să privească părțile pozitive ale acestei separări. Pe blogul ei, actrița a enumerat câteva dintre lucrurile pe care poate să le facă acum.

Citeste si: Nicoleta Luciu, anunț neașteptat pe Instagram: „Sunt în a doua săptămână și...”

Ioana Ginghină: „Mă bucur că sunt liberă”

„M-am întors acasă, fără Ruxi, ea a rămas la Sibiu să facă o școală de vară și, m-am trezit pentru prima dată singură în casă… poate părea ciudat, însă o să fiu sinceră cu voi și o sã vă spun că nu e chiar așa de rău să fii singură. Am control total asupra televizorului. Mă pot uita ore în șir, mâncând chestii nesănătoase. Dorm într-un pat mare de două persoane… singură. Este fantastic, nu mă mai înghesuie nimeni. Pot dormi pe diagonală, dacă vreau. A și era să uit asta. Am mai mult loc în dressing, deci pot să-mi cumpăr haine căci nimeni nu va ști câte mi-am luat și cât au costat. Da, chiar că m-am hotărât să trăiesc clipa și să mă bucur de faptul că sunt liberă", a scris Ioana Ginghină pe blogul ei personal.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate