Dupa ce a vazut imaginile cu femeia care a iesit din casa lui Prigoana, Adriana Bahmuteanu rupe tacerea! "E totul suspect! E menajera pe care eu am dat-o afara, statea mereu foarte expusa in fata lui Prigoana”

Adriana Bahmuteanu spune ca o cunoaste bine pe femeia care a iesit la ora trei dimineata din casa lui Prigoana. O cheama Georgiana, este maritata cu un jandarm si a fost concediata mai demult de Adriana. ##VIDEO3317##

Distribuie pe:

Autor: Adi Voicu

fara descriereAdriana se uita surprinsa la imaginile cu bruneta care paraseste apartamentul lui PrigoanaDupa ce paparazzii WOWbiz.ro au suprins o tanara misterioasa iesind la ora trei dimineata din casa lui Silviu Prigoana, Adriana Bahmuteanu a comentat despre posibila relatie dintre sotul ei, cu care se afla in divort, si bruneta misterioasa.

fara descriereBahmu a oferit explicatii reporterului WOWbiz despre femeia misterioasa“O stiu pe femeia asta, este Georgiana, fosta menajera. Eu am dat-o afara mai demult pentru ca nu-mi placea atitudinea ei. Se expunea mereu in fata lui Prigoana, statea numai in tricouri mulate si avea unghii de doi metri la picioare. Georgiana este maritata cu un jandarm si are si un copil, nu inteleg ce cauta la trei dimineata la Prigoana acasa. Daca el asa vrea sa-si traiasca viata asa, eu ii doresc sa fie fericit”, a spus Adriana Bahmuteanu in momentul in care reporterii WOWbiz.ro i-au prezentat acesteia imaginile suspecte.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate