După ce că a pierdut bani cu pandemia, Cătălin Moroșanu a mai ajuns și la tribunal! Vezi aici de ce

Supranumit ”Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu s-a adresat justiției pentru a scăpa de o amendă rutieră primită vara trecută.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Supranumit ”Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu s-a adresat justiției pentru a scăpa de o amendă rutieră primită toamna trecută. Celebrul luptător, care s-a remarcat recent strângând bani pentru Sergiu, un tânăr care avea nevoie de ajutor pentru familia lui, nu traverseză o perioadă prea bună din punct de vedere financiar, așa cum chiar el a recunoscut. 

Citeste si: Ex-preotul Cristian Pomohaci, profeție sinistră: ”Cei care au generat acest iad vă vor lua și ultimile resurse”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Elena Dincă, soția monstrului din Caracal. Dezvăluiri șocante: „Din când în când mai pleacă împreună cu...”

"Am pierdut foarte multi bani. Am pierdut doua contracte, unul cu Primaria Galati, unul cu Primaria Cluj. Trebuia sa vina luptatori din Olanda, era un eveniment de K1. Cam in jur de 100.000 de euro am pierdut si nici sponsorii mei nu mai pot plati pentru urmatorul eveniment. Ajungem sa nu mai facem evenimente din astea mari si ne ducem la vale. Trebuie sa ne ajute si Guvernul cu ceva. Sa vedem ce masuri s-au luat pentru sportivi. Daca sportivii stau prea mult in izolare isi pierd din abilitati. Nu ai voie la sala, trebuie sa te antrenezi. Eu acum am facut burta, na, sunt promotor. Sportivii trebuie mereu sa se tina in forma", a declarat Cătălin Moroșanu laTeo Show, acum o lună. 

În acest context nefavorabil se înscrie și procesul deschis vara trecută de Cătălin Inspectoratului Județean de Poliție Galați - Serviciul Rutier. După ce Tribunalul Iași și-a declinat competența, speța în care sportivul solicită anularea unei amenzi rutiere a fost strămutat la Judecătoria Tecuci, următorul termen fiind fixat de judecători pentru 2 iulie.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Legătura impresionată dintre eroul de la Londra și Sergiu, tânărul care s-a dus călare la soţia lui care tocmai născuse!” Este unul dintre cei mai harnici dintre oamenii...

Momentul emoţionant în care Sergiu, tăticul călăreţ, şi-a dus soţia şi copilul acasă. Gestul impresionant făcut de Cătălin Moroşanu

Dani Mocanu, derapaj grav: O tânără îl acuză că versurile sale incită la violență împotriva femeilor. Ce răspuns incredibil a oferit artistul

Propunere surprinzătoare pentru Sergiu, tăticul călăreț! Cine este omul de afaceri care s-a oferit să-i boteze copilul născut în urmă cu câteva zile

Ultim moment! Daniel Ghiță a botezat un băiețel! Ce mesaj a scris despre el imediat după eveniment

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies