Vedete

Dupa ce Claudia Pavel a negat ca o cunoaste pe fosta iubita a lui Catalin Cazacu, Ana Roman a facut marturisiri bomba: "Nu am de ce sa vorbesc prost despre oameni"

Claudia Pavel a marturisit in cadrul emisiunii Wowbiz ca nu o cunoaste pe fosta iubita a lui Catalin Cazacu si nici nu a iesit cu ea la masa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Dupa ce Claudia Pavel a negat ca o cunoaste pe fosta iubita a lui Catalin Cazacu, Ana Roman a facut marturisiri bomba: "Nu am de ce sa vorbesc prost despre oameni"icon photo
Ana Roman a aflat ce a declarat fosta concurenta de la Exatlon si postat un mesaj pe o retea de socializare in care spune ce crede. 
"Nici nu stiu cum sa incep, pentru ca din pacate se pare ca orice spui este doar in dezavantaj si defavoare. Am stiut dintotdeauna ca " telefonul fara fir" nu duce decat la exagerari si cuvinte "ajutatoare" care sa faca un subiect cat mai palpitant. Am aparut la televizor pentru ca am fost contactata si pentru ca se faceau emisiuni despre Exatlon si cum sunt sustinuti concurentii, am vorbit despre relatia mea, asa cum era si cum este in viziunea mea, mai departe o sa vedem pe viitor atunci cand subiectele vor putea fi discutate fata in fata.
 
Nu as fi scris acest mesaj insa m-am simtit indreptatita sa justific ca nu am afirmat niciodata ca as fi iesit cu Claudia Pavel la masa, nu aveam de ce, cred ca prin a scrie o carte iesi mult mai in evidenta decat printr-o masa in oras, iar despre Giani Kirita, nu am afirmat acel lucru de la mine, ci am citat din cuvintele lui Catalin, care daca are coloana vertebrala va confirma acest lucru. In rest, nu sunt genul de persoana care sa caut afirmare, care sa vorbeasca mai mult decat este cazul si nu am de ce sa vorbesc prost despre oameni oricat de dragi sau antipatici mi-ar fi. 
 
Acesta este ultimul meu mesaj legat de aceasta "melodrama/triunghi amoros", iar exact cum a spus Catalin, vom vedea ce va fi, cand va fi acasa, pana atunci este bine ca fiecare persoana sa se focuseze pe propria persoana! O seara buna tuturor!", a scris Ana Roman pe Facebook. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune