Vedete

Dupa ce i-a spus Silviei sa nu-si risipeasca si al doilea premiu de la "Bravo, ai stil!", Marisa are un mesaj si pentru Iuliana. Vezi ce i-a transmis prietenei ei VIDEO EXCLUSIV

Marisa, primul mesaj pentru Iuliana dupa finala. Cele doua sunt bune prietene.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Show-ul "Bravo, ai stil! All Stars" s-a incheiat cu o victorie incontestabila a Silviei. Vulcanica blonda a obtinut 60% dintre voturile telespectatorilor si a castigat, pentru a doua oara, premiul de 100.000 de lei. Pe locul doi s-a clasat Iuliana, iar pozitia a treia in clasament i-a revenit Marisei.

In momentul in care bruneta a fost eliminata, si-a indemnat toti fanii sa o voteze pe buna ei prietena, Iuliana, in detrimentul Silviei.

Cele doua au o relatie deosebita, care s-a consolidat in ciuda faptului ca fetele au fost si rivale.

Ei bine, dupa ce a sfatuit-o pe Silvia, prin intermediul WOWbiz.ro, sa investeasca banii primiti in pasiunea ei si sa nu ii risipeasca, asa cum ar fi facut cu primul premiu, Marisa are un mesaj si pentru Iuliana.

"Cu Iuliana tin legatura si ii doresc din tot sufletul sa nu ramana aici, in stadiul unde a dus-o emisiunea, sa progreseze pentru ca este un model bun si destul de cautat. Sa mearga mai departe pe latura asta care i se potriveste sau, daca are cumva o latura mai nebuna, pe care eu nu o stiu, ar putea sa o scoata in evidenta si pe aceea", a declarat Marisa pentru WOWbiz.ro.
 

Galerie foto 
Setări confidențialitate