După ce l-a lovit pe Jador, Roxana și-a făcut bagajele și a plecat: „Ea are probleme psihice”

Roxana și-a făcut bagajele și a plecat. Cum au reacționat colegele ei de competiție.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

După ce l-a văzut pe Iancu legat de Bianca, Roxana a izbucnit și a făcut o adevărată criză. Fosta iubită a lui Iancu l-a lovit pe Jador cu un ghiveci și a sărit la bătaie la toată lumea, iar toți concurenții au fost șocați de aceste evenimente, care au loc cu doar câteva zile înainte de marea finală.

Vreau să mă duc acasă. Nu mai vreau să stau. Mi-am luat bilet, gata. Eu nu mai stau aici, pe mine nu mă ține nimeni. Eu nu mai vreau să stau. Nu mai vreau să văd locul acesta. O să stau liniștită acasă la mine. Spun de o mie de ore. Mă duce ăsta sau nu”, a spus Roxana cu ochii în lacrimi.

Înseamnă că e mai grav dacă nu e teatru. Pe bune că are ceva”, a spus Thalida.

Citeste si: Selfie-ul mortal! Ce au pățit niște tineri care încercau să își facă o poză în vacanță

Citeste si: Cancerul a recidivat! Marea actriță are o tumoare la coloană și arată din ce în ce mai rău

Citeste si: Scandal fără precedent la Puterea dragostei! Roxana a bătut-o pe Bianca și l-a lovit pe Jador: "Ce capac i-a dat!"

„Ea are probleme psihice”, a spus și Bianca, șocată de ce s-a întâmplat.

Cum a reacționat Bianca după bătaia cu Roxana

„Poate acum i-a trecut. Nu are rost să plece așa urât. Îmi pare rău de ea că plânge. Eu nu am nimic de câștigat sau de pierdut, vreau să văd dacă vine, pentru binele ei. E a treia oară când trăiesc povestea asta”, a reacționat Iancu, cel care a plecat după Roxana la hotel.

Cu lacrimi în ochi, la testimoniale, Bianca a povestit că îi este foarte teamă de Roxana.

"Sper ca ceea ce a făcut Roxana să fie doar de televizor, nu concep ca o persoană să atace așa pe cineva. L-a lovit și pe Andy. Dacă eram afară, probabil fugeam. Dar aici în casă a avut cine să mă ajute. De aceea am teama de la hotel! Nu știu cum ar putea reacționa dacă se va întâmpla ceva între noi și la hotel", a spus Bianca.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate