Dupa ce l-a snopit in bataie, Teo Emi il demoleaza iar pe Mircea Badea! Motociclistul nu il menajeaza pe realizatorul TV: “E zombie, lingau pana la moarte!”

Teodor Emi, luptatorul care l-a batut pe Mircea Badea intr-un meci de box thailandez, continua meciul cu prezentatorul TV.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereDupa ce l-a batut pe Badea, Teodor Emi nu il menajeaza pe realizatorul TVTeodor Emi l-a invins pe Mircea Badea acum trei saptamani, dupa numai o repriza, prezentatorul TV fiind nevoit sa abandoneze lupta. Motociclistul simte insa nevoia sa-l ironizeze pe invinsul sau, postand o caricatura cu un zombie ce sta in fata unui calculator, sugerand ca acesta este Mircea Badea: “Recunoasteti personajul (indicii: freza obosita din anii ’80, plin de riduri, rau doar in fata ecranului)”.

fara descriereMircea Badea este ironizat de motociclistul care l-a batut intr-o reprizaIntrebat de un prieten, “Este vorba de M.B?”, Teo a raspuns: “Chiar el…Tare in gura doar de la distanta. E zombie, lingau pana la moarte. Eu il mai iau la misto cand imi aduc aminte. Daca-l bag prea mult in seama ii fac audienta”.

fara descriereLupta dintre Teo Emi si Mircea Badea a fost dezechilibrata

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate