Dupa ce Moga a eliminat o concurenta din echipa lui Brenciu, Horia a luat-o in bandul lui! Uite-i impreuna la repetitii

Horia Brenciu este un om de cuvant! Dupa ce una din concurentele lui a fost eliminate de Marius Moga, acesta s-a tinut de promisiune si a luat-o in bandul lui.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Pentru a demonstra acest lucru, Brenciu a postat pe canalul lui de YouTube un film cu Maria, concurenta eliminata ieri de la "Vocea Romaniei" de catre Marius Moga, de la repetitiile pe care le au inainte de concertele ce le au programate in viitorul apropiat.

fara descriere

"Ea e Maria Alexievici, vine din Alba Iulia si va fi unul dintre invitatii mei in concertele de la Sala Palatului, de pe 29 si 30 noiembrie. In cele 2 zile de spectacol, Maria va cinta in fata a aproape 10.000 de oameni si are de pe acum emotii foarte mari. Eu si HB ORCHESTRA BIG BAND ne bucuram enorm pentru ea si recunoastem public faptul ca ne-am indragostit, cu totii, de zimbetul ei!", a scris Brenciu pe net.

 

"Cand am fost anuntata ca trebuie sa vin la repetitii, am fost putin speriata. E un lucru foarte mare ce se intampla acum pentru mine si e foarte important si profi", a spus Maria, tanara eliminata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate