După ce s-a băgat noaptea în sicriu, în cimitir, Aura uimește din nou! Ce a putut să facă într-un autobuz: „Nu vă este milă”

Aura continuă să uimească TikTok-ul, prin provocările foarte grele pe care le face pentru a avea cât mai mulți urmăritori și faimă în mediul online! Și chiar reușește!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Aura, o tiktok-eriță, a devenit faimoasă pe celebra aplicație, după ce a recurs la un gest total neașteptat și de-a dreptul înfricoșător! Tânăra și-a simulat propria înmormântare, în timp ce a filmat totul și a transmis pe TikTok, acolo unde internauții au avut parte de un șoc.

Bruneta nu a stat prea mult pe gânduri și a mers la cimitir, în plină noapte, cu un sicriu și lumânări, pentru a pune totul în scenă. Femeia nu a mers singură la cimitir, ci împreună cu câțiva prieteni, pe care, culmea, i-a obligat să plângă, ca înmormântarea ei să pară reală. 

Citeste si: O tiktokeriță din România și-a simulat propria înmormântare, în cimitir! A aprins lumânări, s-a așezat în sicriu și a închis capacul! Ce a urmat e uluitor: "Bă!!" Scena, transmisă live

Totul a fost transmis live pe TikTok, acolo unde s-a auzit cum Aura îi obliga pe ai ei prieteni să o jelească, în adevăratul sens al cuvântului. Mai mult decât atât, după ce s-a pus comod în sicriu, rula pe fundal la radio-ul unei mașini, slujba de pomenire:  "Vreau să îmi aşezaţi frumos, să fie coroana deasupra şi lumânările. Bă, şi mă plângeţi! I-auziţi, slujba! Bă frate, mă plângeţi, da? Veşnica pomenire! Hai, plângeţi-mă! Haide cu plânsetu’! Hai frate! Puneţi-mi capacul, că îmi e frig!", spune tiktokerița, în timp ce filmează întreaga

scenă. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Aura

Aura

[Sursa foto: Captură Video]

Ce gest neașteptat a făcut Aura, după ce și-a simulat înmormântarea

Aura nu s-a lăsat și a urmat o altă provocare. Tânăra a intrat live pe TikTok, cu un alt internaut, și a acceptat o provocare grea.

Mai precis, bruneta a trebuit să urce într-un autobuz, iar mai apoi să ceară bani călătorilor. Aura a început să cerșească, a văzut că nu i-a ieșit provocarea, căci nu a primit nici un leu, iar mai apoi a coborât. Tot acest episod a avut loc live, pe TikTok.

Aura: Dați-mi și mie un ban. Îmi dai și mie un ban, vă rog frumos? Îmi dai și mie un ban, te rog frumos? Un leu? Nu vă este milă de mine, să-mi dați și mie un leu? Nu vrea, frățioare, să-mi dea

nimenea un leu. Nu mi-a dat nimeni nici un leu, e sărăcie la Bacău.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies