După ce s-a întors din vacanță, a observat o umflătură în zona genitală. A mers la medic și nici lor nu le-a venit să creadă ce au scos de acolo!

O femeie s-a întors din vacanță cu o umflătură în zona genitală, dar habar nu avea ce era, de fapt. Când a mers la medic a fost șocată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

O femeie din Florida nu va uita niciodată de luna de miere pe care a petrecut-o în Belize. La două luni după ce s-a întors din vacanță ea a ajuns pe mâinile medicilor și a rămas șocată de ce au descoperit aceștia.

Femeia în vârstă de 36 de ani a observat, la două luni după întoarcerea în Florida, a văzut o mică umflătură în zona genitală. S-a gândit că era doar un coș și că avea să treacă în câtevza zile, dar nu a fost așa. Zona a început să se umfle din ce în ce mai tare și să-i provoace mâncărimi. Amintindu-și de luna de miere pe care o petrecuse în Belize cu câteva săptămâni în urmă, a început să bănuiască că ar fi fost înțepată de o insectă de acolo. A mers la medicul de familie, iar acesta a crezut că de vină era o mușcătură de paianjen, așa că i-a prescris antibiotice.

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Scandal uriaș la Puterea Dragostei, între Roxana și Zănoagă! A luat-o razna când a văzut ce a spus el despre Mocanu și noua concurentă

Citeste si: Ana-Maria este cea mai nou concurentă de la Puterea Dragostei! Șoc pentru Roxana! A fost iubita lui Andy și acum îl place pe Bogdan Mocanu

Femeia a mers din nou la medic! Ce i-au găsit în zona genitală

Tratamentl cu antibiotic nu a dat roade, așa că femeia a mers la un centru medical sperând că cei de acolo vor putea să-i spună ce a pățit. Medicii au observat că era ceva ciudat la „mușcătura” ei: avea o gaură foarte mică în centru și era destul de tare la atingere, ca și cum ar fi fost ceva înăuntru.

Un chirurg plastcian a fost cel care și-a dat seama că înăuntrul umflăturii, sub piele femeii, se afla larva unei insecte, un fel de muscă specifică Africii Centrale și de Sud.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate