Dupa ce s-a luat de Bianca, Liviu Stanciu il ataca si pe iubitul ei, Adrian Cristea

Dupa ce a facut-o praf pe Bianca Dragusanu pe motiv ca se misca prost la "Dansez pentru tine", Liviu Stanciu ataca din nou. Da data aceasta, VJ-ul de la TVR il face praf pe iubitul divei, fotbalistul Adrian Cristea.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereBianca Dragusanu si Adrian Cristea, unul dintre cele mai mediatizate cuplurifara descriereLiviu Stanciu

 

Dupa scandalul cu Bianca, disputele par sa se lipeasca de Liviu Stanciu ca marca de scrisoare. In ultimul conflict, realizatorul TV il are ca “adversar”, culmea, pe Adrian Cristea, iubitul Dragusancei.

Intr-una din serile trecute, reporterii unei televiziuni l-au rugat pe Liviu Stanciu sa intre in direct la o emisiune de divertisment pentru a-i da o replica Biancai Dragusanu, care ameninta, chiar atunci, cu judecatori, avocati si plangeri la CNA! Mai mult, in acel moment, tot in direct se afla si iubitul roscatei, “Printul’” Cristea. Stanciu a refuzat categoric interventia, insa nu s-a putut abtine, mai tarziu sa nu faca putin misto!

Intrebat de reporterii WOWbiz.ro de ce n-a vrut sa dialogheze cu fotbalistul, Liviu a replicat acid: “Ce sa vorbesc eu cu Cristea, stie doar 25 de cuvinte cu totul! E limitat saracu’ si ar fi prea degradant pentru mine sa avem o discutie! Nu am chef de balbaieli la telefon!”, a declarat Liviu Stanciu, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate