După ce s-a separat de Marius Elisei, Oana Roman, în proces cu statul! Se cere anularea unui testament

Oana Roman a fost dată în judecată. Vedeta este parte într-un proces în care RA-APPS cere anularea unui testament

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Oana Roman este implicata intr-un proces, având calitatea de pârât într-un dosar înregistrat pe 25 noiembrie 2019 la Judecătoria Sectorului 2 București. Tot pârât este sora sa, Catinca Zilahy, în timp ce reclamant este Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), obiectul dosarului fiind anularea unui act notarial – testament”. Primul termen al procesului a fost fixat pe 19 februarie 2020, adică peste câteva zile. (vezi motivul pentru care Oana Roman a rupt legătura cu tatăl şi cu sora ei)

Citeste si: Marius Elisei, sotul Oanei Roman a spus cum e de fapt cu impacarea. Ce planuiesc cei doi

Citeste si: VIDEO | Casa de vedetă a Oanei Roman. S-a mutat în locuința visurilor ei

Citeste si: - evz.ro

Citeste si: Oana Roman, despre cel mai greu moment din viața sa: „Depresie profundă, singurătate, frică”

Fără îndoială, este un dosar disjuns din procesul care a durat ani de zile, dintre mama Oanei, Mioara Roman, şi RA-APPS, regia de stat reclamând faptul că Mioara Roman a locuit ani de zile într-o vilă care îi aparţinea, fără să plătească chirie. În 2016, instanta a hotarat ca fosta sotie a lui Petre Roman trebuie sa plateasca 92.686,78 euro pentru perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2015 si 168.338 lei, reprezentand dobânzi pentru aceeasi perioada.

Oana Roman, in proces cu statul! RA-APPS cere anularea unui testament

Interesant este faptul ca, in 2009, cand RA-APPS a dat in judecata familia Roman, regia solicita doar 33.648 euro si penalitati de 6.000 de euro, insa tergiversarea proceselor a dus la acumularea unei datorii uriase care a ramas in seama Mioarei Roman si a fiicei sale, Catinca, dupa ce fostul premier, Petre Roman, a divortat de sotie si s-a mutat din vila respectiva. Datoria totala a femeii a ajuns in acest moment la exact 500.000 de euro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Marius Elisei regretă despărțirea de Oana Roman. A apărut cu ochii în lacrimi într-o emisiuni și a spus tot ce are pe suflet

Oana Roman, reacție dură în scandalul dintre Marius Elisei și transsexualul Delia: „Suntem separați și nu doresc ca numele meu să fie implicat în scandal”

Transsexualul Delia, dezvăluiri uluitoare despre planurile pe care le avea cu Marius Elisei: „Dacă nu afla presa eram împreună acum!”

Primele declarații ale lui Marius Elisei despre conversațiile intime cu transsexualul Delia Rexha: „E real”

Radu Banciu a părăsit B1TV! Realizatorul, pus de conducerea postului să aleagă...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies