Dupa Chris Brown, un alt rapper are probleme cu politia! Afla cine si ce sentinta a primit

Rapperul american 50 Cent a fost condamnat la trei ani de libertate condiţionată şi 30 de zile de muncă în serviciul comunităţii, în urma procesului în care a fost judecat pentru agresarea iubitei sale şi vandalism, informează Reuters.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere50 Cent, pe numele său adevărat Curtis Jackson, a pledat vinovat la acuzaţia de vandalism, în timp ce procuratura americană a renunţat la alte trei capete de acuzare privitoare la distrugere şi violenţă conjugală, potrivit unui purtător de cuvânt al Tribunalului Superior din Los Angeles.

Rapperul american a fost acuzat că, în luna iunie, a spart uşa apartamentului fostei sale iubite, fotomodelul Daphne Narvaez, din cartierul Toluca Lake din Los Angeles, după care a început să îşi lovească iubita şi să distrugă mobila, candelabrul şi televizorul.

Daphne Narvaez spune că este mama celui de-al doilea copil al rapperului 50 Cent, deşi acesta şi-a recunoscut oficial un singur copil - un fiu - până în prezent.

50 Cent trebuie să mai plătească suma de 7.100 de dolari ca despăgubiri şi o amendă de 2.390 de dolari, iar avocatul rapperului a menţionat că acesta va urma şi şedinţe de consiliere psihologică

În luna august, 50 Cent ar fi riscat o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 46.000 de dolari, dacă ar fi fost găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare, dar, după ce a pledat nevinovat, acesta a acceptat să facă o înţelegere cu procuratura.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 38 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate