“Dupa dealuri” a lui Mungiu, in cinematografele romanesti din 26 octombrie

Distribuie pe:

fara descriere

 

Filmul "După dealuri", în regia lui Cristian Mungiu, intră în cinematografele din România pe 26 octombrie, iar traseul lungmetrajului cuprinde peste 40 de oraşe, unele dintre ele fără săli de cinema.

Filmul "După dealuri" va avea premiera de gală la Cinema Patria din Bucureşti pe 25 octombrie, de la 20.00, în prezenţa regizorului, a actorilor şi a echipei, iar din 26 octombrie se va difuza in cinematografele din 40 de orase, informează distribuitorul Voodoo Films, citat de Mediafax.

În paralel, de la ora 19.00, va rula şi la Cinema Studio, în închiderea evenimentului Les Films de Cannes à Bucarest. De la ora 18.00, în avanpremieră, filmul poate fi văzut şi la Cinema City din AFI Cotroceni. Regizorul, actriţele Cosmina Stratan şi Cristina Flutur şi actorul Valeriu Andriuţă vor prezenta filmul pentru public.

Recent, lungmetrajul "După dealuri" a câştigat marele premiu al secţiunii Filmmakers of Tomorrow - FEDEORA, la Festivalul Internaţional de Film de la Haifa, trofeu acordat de un juriu desemnat de Federaţia Criticilor de Film din Europa şi Zona Mediteraneană. "După dealuri" a fost desemnat cel mai bun film şi la Festivalul de la Vukovar (Croaţia) şi la Herceg Novi (Muntenegru).


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate