Dupa despartirea de Dinamo, Dario Bonetti a avut parte de o intalnire emotionanta cu cainii. A baut bere pana dupa miezul noptii si a petrecut minute intregi alaturi de niste maidanezi

Dario Bonetti si-a inecat amarul despartirii de Dinamo, in compania colaboratorilor sai, intr-un restaurant din zona Baneasa. Italianul a iesit foarte des din local si a lasat impresia ca isi gaseste linistea alaturi de niste caini vagabonzi din zona, pe care i-a hranit si i-a mangaiat incontinuu.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Dobre

##VIDEO1680##

fara descriere

 

fara descriere

Sefii lui Dinamo l-au anuntat pe Dario Bonetti ca nu va mai antrena echipa, iar acest lucru l-a afectat foarte tare pe tehnicianul Italian. In seara cand a aflat ca sefii din Stefan Cel Mare vor renunta la serviciile sale, Dario si-a adunat tot staful de italieni si au mers impreuna sa-si inece amarul, intr-un restaurant din Baneasa. Acolo, Bonetti si conationalii sai au consumat bere dupa bere, iar antrenorul lui Dinamo a fost tot timpul abatut si ingandurat.

 

fara descriere
fara descriere

 

 

Tehnicianul care a adus Cupa Romaniei in Stefan Cel Mare a stat mai mult timp afara decat in local. In fata restaurantului, Bonetti a sudat tigara dupa tigara si a petrecut minute intregi in compania unor caini vagabonzi. Italianul s-a jucat si a hranit patrupedele, acestea aratandu-i  antrenorului dragostea si afectiunea de care acesta  ar fi avut nevoie de la “cainii rosii”. La plecarea de la restaurant, Bonetti s-a urcat la volan si plecat spre casa, dupa ce consumase mai multe beri toata seara.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate