LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Dupa despartirea de Victor Slav, a saracit un pic! Anda Adam nu mai e implicata in afacerea cu florarii din Bucuresti! Totul i-a ramas fostului iubit!

WOW! Anda Adam a ramas fara lantul de florarii pe care l-a deschis in aceasta toamna cu mare fast. Odata cu separarea de Victor Slav, afacerea a cazut, pentru ca totul i-a ramas fostului iubit.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereDespartirea de Victor Slav a lasat-o un pic mai saraca pe Anda Adam. Afacerea cu florariile “Belle Fleur”, pe care o deschisese la inceputul lui noiembrie, e de acum o amintire, pentru ca, acolo, sef este fostul iubit. Surse WOWbiz.ro sustin ca Anda nu figureaza  in actele firmei si, culmea, nu ar fi fost niciodata patroana. Cel care se ocupa de cele trei florarii aprovizionate din Olanda  este de fapt Victor, care, mai are insa, si alti asociati.

fara descriereAceleasi surse spun ca Anda a fost doar de imagine implicata in povestea cu florariile. La vremea respectiva, cantareata ar fi vrut sa-l ajute pe iubitul ei, nimic mai mult. Acum, totul s-a terminat intre ei, asa ca nu ar mai avea niciun rost ca blondina sa promoveze afacerile lui Victor Slav. Il lasa pe el sa castige bani, mai ales ca se si pricepe si este si un tip inventiv. De pilda, pentru a atrage  mai multi clienti, prezentatorul rubricii “Vremea” de la PROTV si-a expus o fotografie cu el in marime naturala in vitrine si nu a dat gres, multe fete trecand pragul florariei doar de dragul lui.

Contactata telefonic, Anda Adam a confirmat faptul ca nu a fost niciodata implicata in afacere. “Nu sunt si nu am fost actionar in business-ul cu “Belle Fleur”. Victor a fost de la bun inceput implicat in aceasta afacere. Despartirea noastra nu a afectat cu nimic bunul mers al activitatii”, a declarat Anda Adam, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Lantul de florarii  ale lui Victor Slav se bazeaza pe un concept ce vine direct din Olanda si are trei locatii, pe Calea Mosilor, pe Calea Victoriei si pe soseaua Mihai Bravu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate