Dupa esecul in televiziune, Lucian Viziru a primit o lovitura dura si de la fostii colegi! A pierdut licenta trupei “Gaz pe foc”! Intra sa afli de ce!

La finele anilor’90, trupa “Gaz pe foc” era una dintre cele mai indragite din Romania! Hituri ca “Adio”, "Spune-mi" sau "Vreau sa fiu cu tine" se aflau pe primele locuri in topurile muzicale si se fredonau absolut peste tot! In plus, Lucian Viziru, liderul formatiei, era un adevarat star si cariera artistica l-a propulsat spre televiziune, dar si in inimile femeilor! Din pacate, ajuns pe culmi, el a lasat balta proiectul muzical si nu l-a mai interesat soarta colegilor sai, care, de nevoie sau scarbiti de situatie, au incercat sa faca pe cont propriu altceva!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereTrupa "Gaz pe foc" frangea inimi in urma cu 13 anifara descriereFormatia s-a reunit in 2013 fara Lucian ViziruPana de curand, cand, surpriza, au revenit pe piata reuniti in trupa care i-a consacrat, dar fara vedeta Lucian! “Toata lumea stia ca Lucian Viziru a inregistrat la OSIM numele formatiei “Gaz pe foc”, iar noi ceilalti nu am mai fi putut emite pretentii! Insa, recent, la o discutie pe care am avut-o cu avocatul meu, am aflat ca orice inregistrare se prescrie dupa zece  ani, in cazul in care ea nu se reinnoieste! Cum pe Lucian nu l-a mai interesat acest proiect muzical in ultimul timp si a preferat doar actoria, iar, acum, am inteles ca este plecat prin Germania, cu un contract de tenis, m-am interesat si am aflat ca pot sa am eu aceasta licenta! Alaturi de Paul Panait, fostul component al trupei, am luat initiativa de a readuce pe piata melodiile care au fost atat de iubite de public si, fireste, sa mai compunem si altele cu care sa castigam piata muzicala! Astfel, in acest moment, formatia “Gaz pe foc” a revenit pe scena romaneasca si licenta este a noastra nu a lui Viziru, care nu mai poate emite pretentii de titular! Am facut si o piesa si sper ca, de data aceasta, sa fie altfel, iar formatia asta sa nu se mai destrame niciodata!”, a declarat Alin Lupsa pentru WOWbiz.ro!


Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate