După împăcarea cu Maria Constantin, Ciprian Tapota are un succes nebun la femei: ”Nu are cum să mă plouă!” FOTO

Ciprian Tapota Lătărețu și Maria Constantin s-au împăcat de dragul copilului lor, dar solistul se bucură în continuare de ”lipici” la femei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Ciprian Tapota Lătărețu și Maria Constantin s-au împăcat de dragul copilului lor, dar solistul se bucură în continuare de ”lipici” la femei. De câteva luni, cântărețul de muzică populară Ciprian Tapota se afișează din nou singur, semn că s-a despărțit de iubita Diana, cu care are un copil. Ciprian a intrat în atenția publicului după căsătoria cu Maria Constantin, întinsă între 2008 și 2014, cei doi având un copil, pe Codruț (10 ani).

Citeste si: Primul soț al Mariei Constantin, schimbare radicală de look! Ciprian Tapota s-a împăcat cu artista FOTO

Citeste si: Reacția INCREDIBILĂ a lui Ciprian Tapota, după împăcarea cu Maria Constantin: ”Avem multă treabă de făcut în viitorul apropiat!” EXCLUSIV

Mersul la sală și concertele pe bandă rulantă l-au făcut pe Ciprian un june atrăgător pentru sexul opus, așa că admiratoarele roiesc în jurul său. În ton cu această realitate, primul soț al Mariei Constantin s-a fotografiat cu două frumoase colege de breaslă, descriind plastic imaginea: ”Concluzie: "Nu are cum să mă plouă!". 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate