Dupa moartea lui "JR", producatorii "Dallas" o roaga pe Victoria Principal sa se intoarca in serial ca Pamela Ewing

Dupa ce decesul lui Larry Hagman, J.R. Ewing din serialu care se difuzeaza la ora actuala, Dallas, a lasat un gol imens, producatorii vor sa o convinga pe Victoria Principal sa se alature noii echipe.

Distribuie pe:

fara descriereChiar daca au vorbit cu toti actorii care au jucat de la bun inceput in Dallas, producatorii o doresc cel mai mult pe Victoria pentru a o reinterpreta Pamela. Actrita este insa greu de convins.

"Au incercat sa o convinga pe Victoria sa se intoarca de mai multe ori, dar ea nu vrea. Unul dintre motive este ca are o afacere de mai multe milioane de dolari in LA si vrea sa fie aproape de ea. Ceea ce i-ar fi imposibil avand in vedere ca "Dallas" se filmeaza acum in intregime in orasul Dallas din Texas", citeaza publicatia "National Enquirer".

Spre norocul lor, Victoria cocheteaza cu aceasta idee chiar daca nu vrea sa isi lase afacerea cu cosmetice din L.A. fara supreavegherea ei.

"Victoria nu a inchis aceasta usa de tot. Producatorii sunt in tratative cu ea inca de cand a reinceput serialul si acum, cu moartea lui Larry, o implora sa se intoarca. Producatorii au asigurat-o ca vor face orice pentru a-i satisface orarul de lucru", mai spune aceeasi sursa citata.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate