Dupa o despartire dureroasa, acum sunt din nou impreuna! VEZI ce vedete s-au impacat spre surprinderea tuturor

Eva Longoria s-ar fi împăcat pentru a treia oară cu cântăreţul spaniol Eduardo Cruz, cei doi fiind surprinşi în ipostaze romantice sâmbătă, într-un restaurant italian din New York, potrivit dailymail.co.uk.

Distribuie pe:

fara descriereActrita, în vârstă de 38 de ani, şi Eduardo Cruz, în vârstă de 28 de ani, au luat prânzul împreună pe terasa restaurantului Serafina din New York şi "au început, la un moment dat, să se sărute (...) şi chiar păreau îndrăgostiţi", a declarat o sursă pentru publicaţia People.

Starul serialului de succes kalooga_36441" Neveste disperate" l-a cunoscut pe Eduardo Cruz, fratele mai mic al actriţei spaniole Penelope Cruz, în februarie 2011, la scurt timp după despărţirea de cel de-al doilea ei soţ, jucătorul de baseball Tony Parker.

Actriţa şi cântăreţul spaniol s-au despărţit pentru scurtă vreme în martie 2012, pentru a se împăca din nou, dar, în luna iunie a aceluiaşi an, Eva Longoria a anunţat despărţirea definitivă de acesta.

Întâlnirea romantică dintre cei doi a avut loc la doar câteva zile după ce Eduardo Cruz a venit însoţit de o tânără la un prânz luat împreună cu actorul Olivier Martinez, în cartierul Hollywood.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate