După priveghi, chemarea la război! Clanul Duduianu strânge rândurile și transmite mesaje terifiante: ”Sânge pentru sânge! Nici copiii lor...”! Se cere răzbunare pentru Pian

Moartea lui Emi Pian este un eveniment fără precedent în lumea interlopă și a devenit o certitudine că urmările crimei vor trasforma Bucureștiul într-un teatru de război.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

E alertă maximă la nivelul Poliției Capitalei, după răfuiala sângeroasă în urma căruia Emi Pian a fost ucis de un membru al clanului Rinu. Evenimentul este unul fără precedent pentru că, deși în trecut au mai existat căpetenii ale lumii interlope lichidate, de această dată se așteaptă din partea Duduienilor o reacție teribilă. Membrii clanului deja nu se mai ascund și postează online chemarea la luptă.

Amenințările interlope curg pe Facebook

”Nici copii din copii lor să nu scape până nu se răzbună familia Pian. Acum să dea dovadă verii lui, unchii lui, nepoții lui, cumnații lui și cuscrii lui și tot ce înseamnă familie, să se unească, să lase dezbinarea și să-l execute în regim de urgență”, se arară pe pagina de socializare a lui Emi Pian, acolo unde prietenii acestuia s-au strâns să discute despre moartea șefului lor.

Citeste si: COVID-19. Vaccinarea, obigatorie! Manevra perversă prin care acest lucru ne este impus - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

”Acum trebuie să iasă la iveală prin răzbunare cine l-a iubit cu adevărat, sânge pentru sânge”, a mai scris cineva.

”Dacă o lăsați așa, va cădea numele vostru”, a mai scris un apropiat al familiei.

Citeste si: ”Pian nu dispare niciodată”! Florin Salam a scos o piesă în care deplânge moartea liderului Duduienilor! Imagini de la priveghiul interlopului

Citeste si: Florin Salam, prima reacție după moartea lui Emi Pian: „A plecat frățiorul meu...”

Citeste si: Suma uriașă care a dus la moartea interlopului Emi Pian. Greșeala care i-a fost fatală interlopului

Conform legilor nescrise din lumea interlopă, clanul Duduienilor este aproape forțat să ia măsuri împotriva celor care le-a ucis căpetenia. Dispariția lui Emi Pian vine într-un moment cât se poate de delicat pentru gruparea din Pantelimon. Certurile dintre lideri au scindat clanul, o parte dintre membrii sunt deja în spatele gratiilor iar alții sunt plecați peste hotare, Pentru a putea lansa un război, Duduienii trebuie în primul rând să se unească și să acționeze în mod unitar.

Duduienii, obligați să-și apere supremația

Duduienii au dominat lumea interlopă în ultimul deceniu, însă anul acesta a început să dea semne de slăbiciune. Înainte ca Emi Pian să fie ucis, un alt membru al familiei sale fost călcat în picioare de membrii unui clan rival. Este vorba de Aramis, cunoscut șef al clanului Duduianu, care a fost bătut de membrii membrii familiei Vasiloi, după ce a încercat să pătrundă la un eveniment privat orgainzat de aceștia pentru a-l scoate afară pe Florin Salam, care ar fi avut o datorie la el. Martorii susțin că Aramis a fost bătut crunt și că ar fi scăpat prin fugă. Clanul Duduianu nu a ripostat atunci, ba chiar Aramis a ținut să infirme că ar fi fost agresat de Vasiloi.

”Și-a luat-o lumea în cap de când a fost discuția cu Aramis, au văzut că nu a ripostat nici unul și de aia s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Acum să se sesizeze toți unchii, prieteni, nepoții, etc. Să nu se ducă numele de Duduieni de rușine. Dumnezeu să-l ierte pe Emi, prietenul nostru bun”, a mai scris cineva.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Noi reguli pentru sute de mii de români. Se aplică de pe 15 decembrie. Ce restricții se impun

Este oficial! Bani în plus pentru pensionari din 2021! Cu cât vor mai crește pensiile și anul viitor. Anunțul Guvernului

Tentativă de asasinat asupra lui Nuțu Cămătaru! Ce a pățit interlopul care a vrut să-l lichideze pe ”șeful greilor” din Capitală? Așa își reglau conturile adevărații mafioți

Principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian sfida legea sub ochii autorităților

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies