După relaxare, au mai chemat o dată lăutarii la cimitir! Rromii din Drăgănești au reluat ”programul” de la înmormântarea ”spartă” de poliție acum 6 luni!

Parastas de 5 stele, cu mese îmbelșugate și lăutari pentru sufletul cumnatului lui Bercea Mondialu.

Leo de la Kuweit
Leo de la Kuweit a cântat printre cruci
Autor: Radu Constantin

In articol:

La 6 luni de la înmormântarea spartă de polițiști din cauza nerespectării măsurilor anti-COVID, rudele lui Gele Mondialu au reluat ”ostilitățile”, profitând de faptul că autoritățile au mai relaxat puțin măsurile. S-a lăsat cu un chef de zile mari, cu mese scoase în curte și boxe care au răsunat în tot cartierul.

S-a întâmplat în Drăgănești-Olt, acolo unde ”dinastia Gele” a făcut mare paranghelie pentru sufletul șefului plecat la cele veșnice la sfârșitul anului trecut.

Dedicații pentru sufletul lui Gele Mondialu

A fost la fel ca la înmormântare, judecând după desfășurarea de forțe, doar că de data asta nu s-au mai dat amenzi. Ca și în noiembrie 2020, la căpătâiul lui Gele a cântat interpretul lui preferat, Leo de la Kuweit. Rudele și apropiații au venit să facă dedicații pentru Gele și l-au umplut de bani pe lăutar. După spectacolul de acasă, concertul s-a mutat în cimitir, acolo unde Leo a cântat printre morminte, în fața familiei mondiale.

Înmormântare Gele Mondialu
Lume multă la parastasul lui Gele

Gele Mondialu, pe numele lui real Sorinel Stoiculescu, a fost cumnat cu celebrul Sandu Anghel alias Bercea Mondialu. La moartea lui, rudele nu au mai ținut cont că este pandemie și s-au întrecut în a oferi un eveniment grandios, din care nu au lipsit covorul roșu, o fanfară și doi călăreți pe cai albi care au deschis cortegiul funerar.

Lume multă, măști puține, iar cei care le aveau le purtau mai mult în barbă. În plus, tot evenimentul a fost transmis pe Facebook, lucru care a făcut ca poliția să se autosesizeze și să vină la fața locului pentru a împărți amenzi. 12 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 3.000 de lei. Acum, ei au luat ”petrecerea” de unde au lăsat-o: tot cu Leo de Kuweit și tot live pe net.
( Vezi aici imagini incredibile de la înmormântarea lui Gele Mondialu)

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Mormântul lui Tavy Puștiu: detaliul bizar observat de internauți! A trecut o lună de la moartea manelistului care făcea live pe calea ferată

Parastas Gele Mondialu
La parastasul lui Gele Mondialu

Citeste si: Soția lui Nelu Ploieșteanu acuză medicii care s-au ocupat de regretatul artist: ”Dădea de fiecare dată câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească”

Maneliștii, solicitați maxim la înmormântări

Parastas Gele Mondialu
Leo de la Kuweit a întreținut atmosfera

De la relaxarea măsurilor anti-COVID, maneliștii s-au trezit asalatați cu solicitări însă nu pentru nunți ci pentru înmormântri. Weekendul trecut, de exemplu, mai mulți lăutari în frunte cu Florin Salam au cântat două zile non-stop la înmormântarea lui Babi, un vâlcean împușcat în Statele Unite, la începutul lunii mai. La eveniment au participat câteva zeci de persoane și deși oamenii au stat extrem de apropiați unii de alții, nimeni nu s-a mai gândit să poarte mască.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce mormant ingrijit si vesel are tatal lui Florin Salam. Uite ce flori frumoase a lasat artistul la locul de veci in urma cu cateva zile. FOTO EXCLUSIV!

Aşa a murit liderul clanului Duduianu! Un membru al familiei a povestit tot! ”A luptat din răsputeri, s-a stins...”

Florin Salam e cu moralul la pamant, dar concertele ii vin pe banda rulanta! Tatal artistului s-a stins in urma cu doua saptamani

Horoscop Zilnic Luni 2 August 2021: LEUL trebuie să evite conflictele, nativul SĂGETĂTOR va primi un cadou bănesc

Ce s-a întâmplat cu Benone Sinulescu? Din păcate, au anunțat acum

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies