După scandalul cu Bianca Drăgușanu, s-a aflat și de problemele avute de Tate cu oamenii legii! Fratele lui a spus totul: "Stătea cu mâinile ridicate, nu se știe dacă va fi în închisoare"

Cobra Tate a fost și el oprit de poliție! Fratele lui, Tristan, a povestit totul.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

După ce Bianca Drăgușanu a fost oprită de polițiștii antidrog, Tristan Tate, fostul iubit al acesteia, a dezvăluit că și fratele lui a fost oprit de poliție.

"Nu ştiu. Ultima dată când mi-am văzut maşina era parcată undeva pe partea cealaltă a drumului, iar fratele meu era înconjurat de doi poliţişti şi stătea cu mâinile ridicate. Eu şi fratele meu avem o regulă simplă. În momentul în care unul dintre noi este oprit de poliţie ne anunţăm şi celălalt fuge cât poate cu maşina ca să nu fie oprit de poliţie. Când am văzut poliţia în spatele meu cu luminile aprinse, am mers cât am putut de repede ca să nu mă prindă. Nu se ştie dacă va fi până la finalul serii în închisoare, depinde în ce stare este. Bănuiesc că nu (...) Sau dacă se lasă cu ceva mai grav în cazul în care îl vor închide", a declarat Tristan Tate la TV.

Bianca Drăgușanu, primele declarații despre incidentul de la mare!

Controlul polițiștilor antidrog, de duminică după amiaza, a vizat și mașina în care se afla Bianca Drăgușanu pentru a testa șoferul pentru consum de alcool sau droguri.

„Am venit ieri la mare, în jurul prânzului și am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi, ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în București. Așa că am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua până în București. Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri și depistat pozitiv. 
Eu am rămas șocată și nu mi-a venit să cred! El a fost luat de Poliție iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în București! Atât am de spus despre acest episod și sublinez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viață mea, iar droguri nici atât!”,
 a declarat Bianca Drăgușanu după ce a fost oprită de polițiștii antidrog.

Mașina a fost oprită la punctul de taxare Fetești, cei doi întorcându-se de la mare. Polițiștii l-au testat și a ieșit pozitiv la cocaină, anunță România Tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate