După scandalul cu fosta iubită, Călin Geambașu și-a dat și tatăl în judecată! Dovada că cei doi sunt și acum la cuțite

Solistul nu a putut să-și ierte tatăl pentru acuzațiile pe care i le-a adus la TV.

Autor: Roxana Ștefania

In articol:

Călin Geambașu a ajuns din nou în fața judecătorilor, de data aceasta ca reclamant într-un proces pe care i l-a intentat propriului tată. Deși a trecut aproape un an de când cei doi soliști s-au acuzat reciproc la TV, se pare că nu sunt pregătiți să îngroape prea curând "securea războiului".

Dimpotrivă, Călin este mai hotărât ca niciodată să facă dreptate cu orice preț.

Citeste si: Călin Geambașu și-a lăsat fosta iubită fără copil! Femeia îi plătește și pensie alimentară. Câți bani e obligată să-i dea

Călin Geambașu și-a chemat tatăl în fața instanței

După scandalul cu Angelica Cadar, mama copilului său, Călin Geambașu a decis să-și dea și tatăl în judecată pentru acuzațiile grave pe care i le-a adus în ultima perioadă în spațiul public. În urmă cu ceva vreme, în cadrul unei emisiuni TV, solistul a făcut declarații surprinzătoare despre părinții săi, dar și despre relația cu aceștia: "Nu eu am o problemă cu părinții mei, ci ei. Eu tot ce le-am cerut a fost să-și ia în serios calitatea de bunici, dar de aici au început că să acopere greșelile că să vină cu tot felul de acuzații care mai de care mai fantasmagorice, acum au venit cu asta cu incendiile, asta a pus capac.

Incendiile astea au fost numai în mintea lui.

Citeste si: Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ei în loc să-și ia calitatea de bunici în serios, ei se țin de așa ceva (n.r.

acuzații grave). Anul trecut a fost totul normal, au fost la piscină, au venit la noi în vizită...am ieșit împreună, la noi acasă. Treaba s-a stricat atunci când vine vorba de datorii, ne-a dat afară din casă, eram cu copilul. El vine cu aceste acuzații terifiante apocaliptice, tot el pune în mod acuzator filmarea, dar fără să nu fie niciun incendiu acolo.", a povestit Călin Geambașu, în cadrul unei emisiuni TV.

Călin Geambașu Angelica Cadar scandal

Călin Geambașu și fosta lui iubită

[Sursa foto: Facebook]

Călin Geambașu a câștigat toate procesele împotriva fostei iubite

Zilele trecute, instanța a decis să o execute silit pe Angelica Cadar, femeia care i-a dăruit un copil lui Călin Geambașu. După ani buni, în care cei doi s-au judecat prin tribunale, magistrații au hotărât să-i dea câștig de cauză solistului în toate procesele și să o pună la plată pe fosta iubită a acestuia: "Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BEJ TĂNASE GHEORGHE, la cererea creditorului GEAMBAȘU CăLIN ALEXANDRU, împotriva debitorului CADAR ANGELICA.

Citeste si: Călin Geambașu nu și-a primit tatăl la masa de Crăciun. Îl punea să mănânce singur, pe capacul de la WC, și nu a uitat nici până azi

Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua potrivit art.622 alin.3, împotriva debitorului CADAR ANGELICA, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei în cuantum de 31.000 lei, debit principal, 4000 lei onorariu avocat reprezentând debit şi accesorii, la care se adaugă cheltuieli de executare în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentință civilă 1664/22.03.2019 pronunțată de Judecătoria Buftea în dosarul 3781/94/2018 rămasă definitivă prin Decizia nr. 583A/19.03.2020 pronunțată de Tribunalul Ilfov în dosarul nr. 3781/94/2018. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac.", se arată în decizia instanței de judecată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fiul lui Petre Geambașu, acuzat de propriul tată că și-a incendiat mama. Care a fost reacția compozitorului?

Călin Geambașu, noi acuzații la adresa tatălui său: „A băut toată viața, doar bunic nu a fost”

Călin Geambașu, întâlnire cu Mălina Olinescu după ce a decedat?! Declarații halucinante: „Nici până astăzi nu știu ce s-a întâmplat”

Succes și bucurii pentru 7 zodii începând de astăzi

Elena Udrea a dezvăluit totul: Nu i-am spus niciodată! Secretul pe care l-a ascuns până acum

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Putin va fi înlăturat. Este știrea momentului în toată lumea

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies