După scandalul cu Mihai Costea, Adelina Nica iubește din nou! Tânăra, detalii inedite despre noul partener: „A meritat așteptarea”

Adelina Nica și Mihai Costea

Vedete

După scandalul cu Mihai Costea, Adelina Nica iubește din nou! Tânăra, detalii inedite despre noul partener: „A meritat așteptarea”

Adelina Nica este în culmea fericirii! Tânăra și-a făcut un nou iubit și a vorbit despre relația pe care o are cu acesta.

Adelina Nica și Mihai Costea  au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din relația celor doi a rezultat și un copil. Din nefericire, la scurt timp după ce băiețelul lor a venit pe lume, cei doi au decis să-și spună ”Adio”, însă de atunci a trecut deja un an și două luni, iar acum Adelina Nica este din nou fericită, căci și-a refăcut viața alături de un alt bărbat.

Tânăra a vorbit despre noul partener de viață, însă fără a-i dezvălui identitatea acestuia, mărturisind că trece printr-o perioadă foarte frumoasă și liniștită.

Citeste si: Adelina Nica, acuzații dure la adresa lui Mihai Costea: „Ne vom vedea în instanță”. Fotbalistul i-ar fi furat un ceas partenerei sale

„Trec printr-o perioadă foarte frumoasă, foarte liniștită, că asta este cel mai important. Cred că în limita bunului simț, am și eu dreptul după un an și două luni de când ne-am despărțit, să-mi fac o relație. Suntem de puțin timp împreună”,

a declarat Adelina Nica, pentru un post TV.

„Este un om foarte cald”

De asemenea, Adelina Nica spune despre noul bărbat din viața ei că e diferit față de toți partenerii pe care i-a avut până acum, spunând că a meritat toată așteptarea de până acum, asta pentru că a găsit o persoană așa cum și-a dorit.

Citeste si: Mihai Costea, dat afară din casă după botezul copilului. Ce a înfuriat-o pe Adelina: "Mi-e rușine să vă spun. Mama copilului meu e în depresie"

”Eram compatibili cu totul, absolut orice. Este un om foarte cald, foarte bun, matur, muncitor, diferit de ce am avut în viața mea până acum. Sincer, asta este foarte important pentru mine, mă face să fiu liniștită, fericită. Asta este cel mai important pentru o femeie, mai ales în situația în care am fost eu. A meritat așteptarea”, a mai zis fosta lui Mihai Costea.