După Simona Halep, și Victor Becali a făcut ANAF-ul de râs! Fostul impresar, executat pentru o datorie pe care o achitase! EXCLUSIV

După Simona Halep, și Victor Becali a învins ANAF-ul în instanță. Cele două decizii par unele în oglindă: fiscul i-a executat eronat pentru neplata contribuțiilor la asigurarea de sănătate.

victor becali
Victor Becali a bătut ANAF-ul
Autor: Radu Constantin

In articol:

Fiscul a dat din nou chix, după ce a executat-o silit ilegal pe Simona Halep. De data aceasta este vorba despre Victor Becali, care s-a trezit și el cu o decizie de executare silită și tot pentru o restanță la plata contribuțiilor pentru sănătate, exact ca în cazul Simonei Halep.

Victor Becali, chemat în instanță după ce și-a plătit datoriile

Procesul dintre Victor Becali și Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ilfov a început în 2018, după ce ANAF a constat că Victor Becali avea un rest de plată la impozitul pe sănătate încă din anul 2013. Decizia i-a fost comunicată lui Becali în 2017, iar un an mai târziu, acesta a achitat suma care îi era solicitată.

Citeste si: Părinții Simonei Halep au probleme în afaceri! Datorii enorme pentru firma cu care au făcut bani s-o trimită pe fiica lor la tenis EXCLUSIV

Citeste si: Gigi Becali a plătit tratamentul COVID-19 pentru sute de bolnavi. „Am vindecat aproape toată comuna! Virusul, un fleac”

Citeste si: Ce note au luat la BAC Dorian Popa, Bianca Drăgușanu, Alexandra Stan și Mihai Trăistariu. Vedetele din România care au picat examenul maturității- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Gigi Becali a plătit tratamentul COVID-19 pentru sute de bolnavi. „Am vindecat aproape toată comuna! Virusul, un fleac”

Cu toate acestea, procesul a continuat, iar ANAF a continuat să susțină în instanță că omul de fotbal datorează bani statului și că acesta a plătit doar o parte din bani.

În final, în septembrie 2020, instanța a constata că ”obligația fiscală era stinsă anterior demarării executării silite, fiind anulată executarea silită în temeiul executoriu emis pentru această decizie de impunere”. ANAF a făcut apel la această decizie în urmă cu două săptămâni, iar procesul va fi rejudecat la Tribunalul Ilfov.

Halep a cerut ANAF-ului cheltuieli de judecată de peste 5.000 euro

Simona halep
Simona Halep a întors executarea silită

Simona Halep a câștigat și ea, în urmă cu câteva zile un proces cu Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, care demarase deja procedura de executare silită pentru suma de 178.346 lei, din care 58.591 lei reprezentând contribuții de asigurări sociale de sănătate și 119.873 lei impozit pe venit aferent declarației unice. Simona Halep nu doar că a câștigat procesul dar a cerut cheltuieli de judecată de 25.659 lei (peste 5.000 euro). Instituția publică a avut noroc de un judecător îngăduitor care a redus această sumă la 5.000 lei. Nici în cazul Simnei Halep decizia nu este definitivă și poate fi atacată în 10 zile de la comunicare, adică până la sfârșitul acestei săptămâni.  

  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristi Chivu, tun financiar colosal! Și-a vândut cu 7 milioane de euro vila din Corbeanca! Cum arată imobilul cu cinema, spa și două piscine?

Gigi Becali, imagini fabuloase! Finanțatorul FCSB a împărțit sute de lei în fața bisericii! E noua strategia de a alunga COVID-ul din club

Avem dovada clară că Gigi Becali nu are Covid-19. Cum a fost surprins milionarul

3 zodii vor avea o zi specială din punct de vedere financiar. Celelalte zodii trebuie să aibă foarte mare grijă

Veste șoc despre Traian Băsescu! Judecătorii au decis. Lovitură totală pentru fostul președinte

Ce note a obținut Eliza Iliescu la Bacalaureat 2022: „Știm amândouă că nu va fi simplu”

Una dintre cele mai frumoase femei din România a răbufnit. „Nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă, generos”

Anamaria Prodan, lipsită de inhibiții. Impresara a vorbit despre viața intimă: „Am încercat absolut tot!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies