Dupa zile intregi de chin, a dat bucuria peste verisoara Crudutei! Vezi ce eforturi face unchiul Danielei ca sa-i fie bine Georgianei in Bucuresti!

Verisoara Danielei Crudu a fost obligata pana nu de mult sa faca naveta de la tara pana in Bucuresti cu tatal ei care o aducea in fiecare dimineata la facultate in Capitala! Georgiana este fericita acum pentru ca tatal ei i-a inchiriat un apartament in Bucuresti!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereGeorgiana a fost data afara din casa de Nelu Crudu, tatal Danielei, asta dupa ce parintii Crudutei au divortat! Astfel, verisoara Danielei a fost obligata din toamna, de cand a intrat la facultate, sa faca neveta aproximativ 100 de kilometri pe zi pentru a ajunge la scoala. Surse din anturajul fetei ne-au spus ca tanara era adusa la scoala chiar si cu basculanta de catre tatal ei, insa acum, are mari motive de bucurie!

Din aceasta luna, tatal Georgianei, si unchiul Crudutei din partea mamei, i-a inchiriat fiicei lui un apartament in Capitala!

Plateste cam 1.000 de lei pe luna, iar parintilor le este foarte greu pentru ca nu sunt oameni foarte instariti, dar fac eforturi pentru fiica lor. Cateodata in apartament locuieste si fratele Georgianei”, ne-a spus sursa noastra!

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate