Durere de nedescris pentru familia afaceristului Stelian Chiforescu, decedat marți! Familia îndoliată face apel la discreție

Afaceristul dornean, Stelian Chiforescu, a pierdut lupta cu viața în cursul zilei de marți, după o operație la inimă

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Durere de nedescris pentru familia afaceristului Stelian Chiforescu


In articol:

Familia afaceristului dornean Stelian Chiforescu a primit o lovitură grea în plină pandemie de coronavirus. Omul de afaceri, cunoscut ca având probleme cardiace, a a pierdut lupta cu viața la vârsta de 58 de ani.

Citeste si: Aeroportul Henri Coandă, măsuri radicale de prevenție împotriva coronavirus. Iată care sunt recomandările pentru cei care circulă cu avionul

Stelian Chiforescu era unul dintre cei mai mai cunoscuți oameni de afaceri din județ, fiind implicat în numeroase proiecte filantropice, dar și acte de caritate. Vestea tristă a morții lui a venit ca un trăsnet pentru familie și apropiați, mai ales că omul de afaceri, deși bolnav, ducea un stil de viață sănătos și echilibrat de ceva ani.

Durere de nedescris pentru familia afaceristului Stelian Chiforescu

Citeste si: Mihai Albu nu dă la pace cu fosta soție și amenință că va recurge la soluții extreme: „Voi chema poliția. I-a spus copilului că sunt infectat”

Stelian Chiforescu avea montate patru stenturi și în urmă cu o săptămână s-a plâns de dureri. După câteva analize, marți, 12 mai, s-a internat la o clinică din Cluj, unde își mai investigase afecțiunile. Medicii au decis montarea altor două dispozitive similare, intervenția decurgând normal, informează Monitorul Dorna.

După operație omul de afaceri a discutat la telefon cu mai multe persoane cărora le-a spus că se va întoarce acasă ziua ce avea să urmeze. Din păcate, seara, după ora 20:30, starea lui de sănătate s-a agravat subit și a murit.

Fiul afaceristului, mesaj sfâșietor după moartea tatălui 

Fiul afaceristului dornean a făcut un apel pentru toți cei care ar fi vrut să își ia adio de la Stelian Chiforescu. Este o perioadă complicată pentru toată lumea și este necesar să se respecte regulile impuse de autorități. 

Durere de nedescris pentru familia afaceristului Stelian Chiforescu

Citeste si: Lacrimi și durere în familia omului de afaceri Stelian Chiforescu. Vestea morții lui a venit ca un trăsnet

„Știu că sunt mulți cei care ar fi vrut să își ia rămas-bun de la tata, dar, tocmai pentru a-i onora amintirea, ne dorim mult ca acest moment groaznic din viața noastră să fie tratat cu decență și discreție. Vom respecta toate măsurile în vigoare și sunt sigur că toți cei care înțeleg asta îl vor pomeni în rugăciunile lor. Prietenii apropiați și colaboratorii îi vor putea aduce un ultim omagiu în ziua de vineri, 15 mai, la Biserica „Nașterea Maicii Domnului”, de pe strada Mihai Eminescu, nr. 56, cu respectarea tuturor indicațiilor din această perioadă”, a declarat, chinuit de durerea suferită, Adrian Chiforescu, fiul regretatului om de afaceri.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate