Durere fara margini! Ce distrusa este Maria Carneci la moartea fratelui ei! Imagini exclusive cu cantareata conducandu-l pe ultimul drum!

Doliu in familia Mariei Carneci! Cantareata este distrusa de durere, dupa ce fratele ei, diagnosticat cu un cancer pulmonar agresiv, a murit sambata fara a mai putea lupta cu boala! Astazi, la inmormantare, artista era terminata si abia a putut sa se tina pe picioare!

Maria, terminata de durere Cortegiul funerar pleaca de acasa Maria Carneci e aproape de nerecunoscut. Chipul ii este transfigurat de durere si suferinta la inmormantarea fratelui ei de la Persinari!

Fratele cantaretei pleaca pe ultimul drum Crucea si omul plin de tristete care o duce Cantareata a vrut sa-si planga durerea fara prea multa lume in jur! De altfel, ceremonia de inmormantare a fost una restransa si decenta.

In timp ce Maria Carneci a incercat sa se tina tare, stergandu-si discret lacrimile de pe obraji, o  sora de-a sa a bocit tot drumul de acasa si pana la cimitir, asa cum se obisnuieste si astazi in unele sate de la tara. Imaginile cu artista sunt insa extrem de dureroase si demonstreaza cat de mult tinea artista la fratele ei!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies