Durere fara margini! Ce distrusa este Maria Carneci la moartea fratelui ei! Imagini exclusive cu cantareata conducandu-l pe ultimul drum!

Doliu in familia Mariei Carneci! Cantareata este distrusa de durere, dupa ce fratele ei, diagnosticat cu un cancer pulmonar agresiv, a murit sambata fara a mai putea lupta cu boala! Astazi, la inmormantare, artista era terminata si abia a putut sa se tina pe picioare!

Distribuie pe:

fara descriereMaria, terminata de durerefara descriereCortegiul funerar pleaca de acasaMaria Carneci e aproape de nerecunoscut. Chipul ii este transfigurat de durere si suferinta la inmormantarea fratelui ei de la Persinari!

fara descriereFratele cantaretei pleaca pe ultimul drumfara descriereCrucea si omul plin de tristete care o duceCantareata a vrut sa-si planga durerea fara prea multa lume in jur! De altfel, ceremonia de inmormantare a fost una restransa si decenta. In timp ce Maria Carneci a incercat sa se tina tare, stergandu-si discret lacrimile de pe obraji, o  sora de-a sa a bocit tot drumul de acasa si pana la cimitir, asa cum se obisnuieste si astazi in unele sate de la tara. Imaginile cu artista sunt insa extrem de dureroase si demonstreaza cat de mult tinea artista la fratele ei!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate