Durere imensă pentru Kamara. Cântărețul se învinovățește pentru soarta fiului său, Leon, născut cu o malformație gravă : „Dacă eram acolo, nu s-ar mai fi întâmplat toate astea”

Kamara suferă cumplit pentru fiul său, Leon, care s-a născut cu o malformație gravă. Artistul se învinovățește de faptul că băiatul său se află în această stare.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Kamara se învinovățește pentru soarta lui Leon
Kamara și fiul său, Leon

Kamara se chinuie de ani buni pentru ca fiul său, născut cu o malformație gravă, să poată fi un copil normal. Copilul a fost supus mai multor tratamente costisitoare și extenuante, însă au apărut și rezultatele.


In articol:

Recent, cântărețul a făcut în cadrul unei emisiuni de televiziune o declarație surprinzătoare. Kamara susține că este în mare parte vinovat de starea copilului său. El a povestit că dacă ar fi intervenit la timp, Leon nu ar mai fi suferit și ar fi fost un copil normal.

„Dacă nu ne închid, plecam la Barcelona pentru o serie de recuperare de două săptămâni. Dacă eram acolo, nu s-ar mai fi întâmplat toate astea. Altfel Oana nu ar fi născut în acea zi, nu prin cezariană, nu la Constanța și nu cu acel medic, ci cu cel de aici de la București. Era periculos să nască natural, putea păți și ea ceva. Ni s-a dat norocul să nu pățin ceva mai rău de atât. Consider că este o încercare pentru mine, pentru el, pentru toată familia”, a mărturisit Kamara, vizibil afectat de orice este legat de fiul lui, în platoul unei emisiuni televizate.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Kamara, dezvăluire emoționantă: „Tati, tu să fii frumos”

Cu totate acestea, artistul mărturisește că fiul său este special și felul lui de a fi i-a dat putere să meargă mai departe și să lupte în continuare să se facă bine. Kamara a spus că Leon e mreu cu zâmbetul pe buze, în ciuda problemelor de sănătate pe care le are.

„Dacă nu se năștea așa, nu ar mai fi fost Leon de acum, cu farmecul lui, cu cântecele lui, cu bunătatea lui. M-a văzut într-o zi supărat din cauza unui comentariu rasist asupra mea, culmea, artist și el, și s-a uitat la mine și mi-a zis <Tati, tu să fii frumos cum nu s-a mai văzut>. Și mi s-a luat supărarea instant”, a mai adăugat Kamara.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mama regretatei Denisa Manelista, coșmar fără sfârșit! Ce se petrece cu bătrâna îndoliată

Cât costă bolidul pe care-l are Andreea Esca! Motivul pentru care și-a angajat șofer

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Vărul lui Emi Pian sare în apărarea Biancăi Comănici și le distruge pe vloggerițele Reea și Tina! George Pian: ”Una din purcelușele Peppa a recunoscut că a făcut videochat”

Dan Negru face haz de necaz. Ce spune celebrul prezentator despre turismul românesc: ”Îmi face concurență de Revelion?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies