Durere imensă pentru părinții unui bebeluș de zece luni. Seara s-au jucat cu el până a adormit, iar dimineața l-au găsit mort în pătuț. De ce murit

Durere imensă pentru doi părinți care și-au pierdut bebelușul de zece luni dintr-o dată.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Părinții au povestit pentru The Mirror că bebelușul era perfect sănătos și s-au jucat cu el toata seara, iar în dimineața următoarea copilul a fost găsit fără suflare chiar de mama lui. 

Citeste si: O celebra vedeta a facut un business de succes, dintr-o pasiune! Ce produse a lansat si cat costa acestea, aflati in materialul de mai jos!

Citeste si: După acuzațiile care i-au fost aduse, cântărețul a rupt tăcerea: „Îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam”

Citeste si: Boala incurabilă de care suferă Ștefan Risipiceanu. Complicele lui Dincă a cerut o ambulanță în timpul arestului

Durere imensă pentru părinții unui bebeluș de zece luni. Seara s-au jucat cu el până a adormit, iar dimineața l-au găsit mort în pătuț

Primose Karshe, din Blaengwynfi, în Neath Port Talbot, Țara Galilor, era un copil perfect sănătos și voios, care iubea să se joace cu farții lui mai mari. În seara de 18 noiembrie copilul a fost dus la culcare și totul părea să fie în regulă în jurul orei 3 dimineața, când a verificat tatăl ei. Abia când a venit timpul micului dejun, mama bebelușului a făcut descoperirea șocantă.

„La 8.30 dimineața, Becky făcea micul dejun și mi-a spus să mă duc să o trezesc pe Primrose. Îi plăcea să doarmă - nu s-ar trezi dacă nu ai trezi-o. Am ieși afară din cameră urlând atât de tare încât m-au auzit toți vecinii.”, a spus mama îndurerată. 

Speriați de țipetele de groază ale femeii, vecinii au venit să îi sară în ajutor. Femeia a mai povestit cum unul dintre vecini a sunat la ambulanță, iar un altul s-a ocupat de copii mai mare care au început să plângă și să țipe de frică. 

Fetița nu a mai putut fi salvată de medicii care au ajuns la fața locului și nici nu au putut să spună care a fost cauza morții. Părinții sunt sfâșiați de durere, spun că aud vocea ei la orice pas și nu le vine să creadă că viața pruncului lor s-a terminat atât de devreme. 

„Nu am apucat niciodată să ne luăm la revedere - ea a fost bine. Văd doar micuța ei față fericită și nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat pentru că ea în urmă cu câteva ore ea era bine și fericită.”, a adăugat și tatăl copilului.   

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate