Dureros! Actriţa Nataşa Raab, de nerecunoscut! Chinuită de o boală gravă, distrusă de moartea soţului! Ultima ei dorinţă

Actriţa Nataşa Raab apare zilnic la televizor deşi s-a retras din viata publică de mai bine de un an, de la moartea soţului ei. Cei care nu ştiu cine e actriţa Nataşa Raab sigur o cunosc pe "coana Chiva" dintr-o reclama la o firmă de lactate.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Natasa Raab
Actrita Natasa Raab e grav bolnava[Sursa foto: Facebook]

În ultimii ani, Nataşa Raab a trecut prin mai multe momente extrem de grele, a trecut ea printr-un cancer ovarian, apoi soţul său, doctorul Val Gutul a făcut cancer, iar moartea acestuia in septembrie 2019 a făcut-o să cedeze. A fost chiar o perioadă in care nu a mai ieşit din casă şi îşi dorea să ajungă cât mai repede lângă soţul său.


In articol:

Natasa raab si sotul ei
Natasa Raab, alaturi de sotul ei[Sursa foto: Facebook]

Nataşa Raab locuieste la Craiova. "Eu m-am retras de mult, iar de un an de când a murit soţul meu chiar am hotărât că e cel mai bine să renunţ la tot. M-am îmbolnăvit de dor, însă mintea îmi este lucidă", a povestit Nataşa Raab într-un interviu live pe Facebook pe care l-a acordat în urmă cu câteva săptămâni unui jurnalist din Craiova. Actriţa este complet schimbată, cu greu o mai recunoşti pe vesela "coana Chiva", plină de viaţă. A albit complet, spune că abia mai vede şi că trebuie să se opereze la ochi, nu reuşeşte să se ridice de pe canapea şi vorbeşte cu greu.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Actrita Natasa Raab acum
Transformarea actriței Natașa Raab după moartea sotului ei[Sursa foto: Facebook]

Natașa Raab, grav bolnavă, își dorește să mai urce o dată pe scenă

De altfel, în vară, într-un alt interviu, pentru ziarul Click, Nataşa Raab a vorbit despre boala autoimună de care suferă şi care-i afectează creierul, vorbirea, şi din cauza căreia este mereu ameţită. "Sunt foarte bolnavă, am o boală autoimună care îmi afectează creierul. Sunt lovită de soartă, aşa am fost toată viaţa, lovită de încercări. Sufăr că nu mai pot juca, că nu mai pot filma, viaţă mea s-a sfârşit şi aş vrea să mor să merg după soţul meu drag şi iubit", a mărturisit actriţa.

La 67 de ani, bolnavă, actriţa Nataşa Raab mai are o singură dorinţă: să mai urce o dată pe scenă!

"Îmi doresc atat de mult să mai joc o dată pe scenă. Pentru asta trebuie să fac un recital, să fiu singură pe scenă. Boala asta autoimună nu-ţi ia minţile, ci îţi răpeşte motricitatea", a povestit Nataşa Raab.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

“Coana Chiva” e distrusă după moartea soţului răpus de cancer: „Iertaţi-mă, dar simt ca înnebunesc”

“Coana Chiva” se simte hărţuită după decesul soţului ei: „Unele fiinţe fac rău, chiar dacă nu au nimic de câştigat din asta! Lăsaţi-mi soţul să se odihnească în pace şi pe mine...

Boala cruntă de care suferă Loredana Chivu. A izbucnit în plâns când a aflat. Ce simptome a avut vedeta

Care au fost ultimele cuvinte ale soțului Natașei Raab înainte de moarte: ”Îmi pare tare rău!”

Coana Chiva a vorbit despre momentul cand a aflat ca are cancer: "Am fost disperata, dar sotul meu a fost alaturi de mine"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies