Duritati la adresa unuia dintre juratii de la "X Factor", imediat dupa finala! Brenciu, acuzat ca ar fi castigat concursul "pe pile”!

Vinerea trecuta, Adina Raducan a castigat concursul “X Factor”, dupa ce "s-a batut" in finala cu Alexandra Crisan, una dintre cele mai iubite participante din competitie.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

La cateva zile de la gala finala, au inceput insa sa apara primele ecouri! Iar multe dintre ele sunt dure la adresa mentorului Horia Brenciu, care a fost acuzat de fanii Alexandrei ca si-ar fi adjudecat premiul cel mare pe…”pile”!

Daca unii sunt mai blanzi, pe adresa de socializare a cantaretei exista admiratori extrem de duri, care il pun pe juratul Brenciu intr-o postura negativa si, totodata, nemeritata.

Alexandra tu meritai sa castigi, a fost blat marca Antena 1 si pilosul de Brenciu cu pilele lui din Antena… nevasta sa care lucreaza acolo ca producator rusineeee Antena 1”, suna unul dintre mesaje.

O alta fana are si ea de obiectat la adresa juratului si a modului in care a decis sa isi ajute concurenta. “Brenciu stie sa manipuleze oile. I-a adus familia saraca sa o voteze lumea. Imi pare rau sa zic asta, Adina are o voce buna, dar nu-ti ajunge la degetul mic de la picior. Noi am castigat prin tine. Ma faci sa plang cu fiecare nota.Te pup si te iubesc” sau “Adina a fost de cateva ori la duel si a fost salvata de Brenciu. Alexandra a fost favorita publicului de fiecare data, votata de fiecare data pe primul loc! Cum altfel la sfarsit au votat-o pe Adina daca nu a fost manipulare, sa nu zic facatura??Pe Alexandra au sustinut-o voci grele ale Romaniei si la Adina Brenciu i-a adus bunicii saraci curatand porumb”, au tunat fanii.

Atitudinea fanilor Alexandrei Crisan este pe undeva justificata, intrucat favorita lor a pierdut, insa duritatea la adresa lui Horia e prea amplificata! Mai mult, acuzele conform carora sotia sa l-ar fi ajutat sa castige “X Factor” nu au nicio baza, intrucat Alice Dumitrescu nu lucreaza la acest proiect muzical de talente.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate