Duritati la adresa unuia dintre juratii de la "X Factor", imediat dupa finala! Brenciu, acuzat ca ar fi castigat concursul "pe pile”!

Vinerea trecuta, Adina Raducan a castigat concursul “X Factor”, dupa ce "s-a batut" in finala cu Alexandra Crisan, una dintre cele mai iubite participante din competitie.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereLa cateva zile de la gala finala, au inceput insa sa apara primele ecouri! Iar multe dintre ele sunt dure la adresa mentorului Horia Brenciu, care a fost acuzat de fanii Alexandrei ca si-ar fi adjudecat premiul cel mare pe…”pile”!

fara descriereDaca unii sunt mai blanzi, pe adresa de socializare a cantaretei exista admiratori extrem de duri, care il pun pe juratul Brenciu intr-o postura negativa si, totodata, nemeritata.

Alexandra tu meritai sa castigi, a fost blat marca Antena 1 si pilosul de Brenciu cu pilele lui din Antena… nevasta sa care lucreaza acolo ca producator rusineeee Antena 1”, suna unul dintre mesaje.

fara descriereO alta fana are si ea de obiectat la adresa juratului si a modului in care a decis sa isi ajute concurenta. “Brenciu stie sa manipuleze oile. I-a adus familia saraca sa o voteze lumea. Imi pare rau sa zic asta, Adina are o voce buna, dar nu-ti ajunge la degetul mic de la picior. Noi am castigat prin tine. Ma faci sa plang cu fiecare nota.Te pup si te iubesc” sau “Adina a fost de cateva ori la duel si a fost salvata de Brenciu. Alexandra a fost favorita publicului de fiecare data, votata de fiecare data pe primul loc! Cum altfel la sfarsit au votat-o pe Adina daca nu a fost manipulare, sa nu zic facatura??Pe Alexandra au sustinut-o voci grele ale Romaniei si la Adina Brenciu i-a adus bunicii saraci curatand porumb”, au tunat fanii.

fara descriereAtitudinea fanilor Alexandrei Crisan este pe undeva justificata, intrucat favorita lor a pierdut, insa duritatea la adresa lui Horia e prea amplificata! Mai mult, acuzele conform carora sotia sa l-ar fi ajutat sa castige “X Factor” nu au nicio baza, intrucat Alice Dumitrescu nu lucreaza la acest proiect muzical de talente.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate