E cea mai frumoasa prezentatoare, dar n-are noroc la barbati! Oana Cuzino a divortat acum de Yoav Stern, iar primul ei sot s-a sinucis! Fiul unui ziarist celebru, Mircea si-a tras un glont in cap!

Asa cum WOWbiz.ro a anuntat in exclusivitate, Oana Cuzino (43 de ani) a divortat de Yoav Stern (63 de ani), cu care vedeta era casatorita de 12 ani.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereInaintea lui Yoav Stern, milionarul israelian de care a divortat la inceputul lunii august si cu care a ajuns acum la partaj, prezentatoarea Oana Cuzino (43 de ani) a mai fost casatorita o data, cu Mircea Stanescu, baiatul actualului senator Sorin Rosca Stanescu, de formatie ziarist. Oana si Mircea si-au unit destinele cand acesta ajunsese deja consilierul premierilor Radu Vasile si Mugur Isarescu.fara descriereCu Yoav Stern (stanga, cu ochelari de soare) Oana Cuzino a fost casatorita 12 ani Povestea n-a durat prea mult, cei doi s-au despartit si au luat-o pe drumuri diferite, chiar daca, ulterior divortului, Mircea a semnat cateva volume de politica cu numele Mircea Cuzino Stanescu! Daca Oana s-a maritat in 2001 cu Yoav Stern, de care a divortat luna trecuta, Mircea a avut parte de un destin tragic. fara descriereMircea Stanescu, primul sot al Oanei Cuzino Pe 27 decembrie 2008, aflat la volanul unui Mercedes, Mircea Stanescu a omorat un barbat pe o trecere de pietoni din Bucuresti! La noua zile dupa accident, Mircea Stanescu a fost gasit impuscat in cap in apartamentul sau din cartierul Panduri, barbatul de 39 de ani alegand sa se sinucida!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate