E cel mai frumos cadou de Craciun pentru unele institutii din Romania! Nu o sa-ti vina sa crezi, dar nu Mosul l-a adus, ci… statul roman! In secret, SRI, Biserica si Armata au primit hoteluri si vile de lux chiar in Ajun!

Acesta trebuie sa fie cel mai frumos cadou de Craciun pentru unele institutii din Romania! Nu a fost adus de Mos ci de statul roman. Totul s-a desfasurat exact asa cum se intampla cu darurile oferite in aceasta perioada… in mare secret!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAsa arata vila de protocol CovasnaDoua hoteluri de protocol, unul de cinci stele la Olanesti si altul de doua stele la Covasna, au fost cedate de statul roman Serviciului Roman de Informatii, respectiv Bisericii Ortodoxe Romane, pentru Episcopia Harghitei si Covasnei, printr-o ordonanta de urgenta tinuta secreta de Guvern la momentul adoptarii!

Prin acelasi act normativ, publicat in Monitorul Oficial pe 24 decembrie, vila Covasna, in care presedintele Traian Basescu obisnuieste sa-si petreaca vacantele de vara si unde a facut anul trecut Revelionul, a fost scoasa din lista imobilelor de protocol la care au acces demnitarii pentru a fi trecuta la Ministerul Apararii Nationale, condus de Mircea Dusa, scrie zf.ro.
Cu alte cuvinte, acest lucru s-a intamplat exact in Ajun! Ce poate fi mai frumos decat sa primesti in dar un hotel sau o vila de lux? Cu siguranta, acesta e cel mai tare cadou de Craciun dat anul acesta in Romania!

sursa foto: adevarul.ro

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate