E clar, familia “Micului Hercule” e cea mai traznita din Romania! Ca sa nu o usture ochii cand taie ceapa, mama lui Giuliano si-a pus ochelari de inot!

Mama lui Giuliano Stroe, Iuliana, a gasit o metoda originala ca sa nu mai lacrimeze de la taiatul cepei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereIn familia Micului Hercule, fiecare membru are dreptul la momentul sau de glorie. Dupa ce Giuliano a facut senzatie in intreaga lume cu exercitiile de gimnastica pe care le executa de la o varsta frageda, iar tatal sau, care l-a promovat,  a devenit si el personaj al mai multor intamplari memorabile, acum a venit randul mamei Iuliana sa iasa la rampa.

fara descriereAflata in bucataria casei din satul oltenesc Icoana, Iuliana Stroe s-a apucat sa faca zacusca, fiind nevoita sa taie mai multe cepe. Mama Micului Hercule s-a gandit sa evite sa o usture ochii si sa inceapa sa lacrimeze, astfel ca si-a pus niste ochelari de inot atunci cand a taiat ceapa. “Faceti zacusca? Va ustura ochii de la ceapa? Faceti ca mine si puteti toca o tona de ceapa”, le-a spus mama lui Giulano prietenelor sale.

fara descriere

Momente de groaza pentru familia “Micului Hercule”! Tatal lui Giuliano, la un pas de lesin dupa ce a inghitit o furculita: “Vin sa ma opereze daca imi curge sange din dos!”

Numai la noi e posibil asa ceva! Un copil roman de 10 ani are mai multi fani pe Facebook decat Hagi, Simona Halep si Lucian Bute la un loc!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate