E clar: Nila si Cruduta nu mai au nicio sansa de impacare! Vezi unde s-a mutat Daniela si cine a venit s-o ia din club la 3 dimineata, dupa ce a intrat in depresie!

Despartirea lui Mihai Costea de Daniela Crudu a luat prin surprindere pe toata lumea, mai cu seama ca relatia celor doi parea sa mearga spre o posibila nunta decat spre o despartire fulgeratoare.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

fara descrierefara descriereSambata seara, Daniela si-a inecat amarul intr-un club de fite din Capitala, alaturi de prietena ei, Georgiana Constantin. Cruduta a incercat sa-si mascheze tristetea, dansand de mama focului si incercand sa-l faca uitat pe Costea. Din pacate, amintirile au coplesit-o. S-a asezat pe canapea si a inceput sa planga in hohote, imagini surprinse in exclusivitate de paparazzi WOWbiz.ro, care au reusit sa obtina si prima reactie a Danielei, la plecarea din club.

fara descrierefara descriereDupa ce si-a sters lacrimile, bruneta si-a dat seama ca distractia in club practic se terminase pentru ea. A apelat la unul din cei mai vechi prieteni ai sai, Bebe Cuando, patronul unui fost club bucurestean, unde Cruduta a facut primii pasi pe calea afirmarii, lucrand ca animatoare. Bebe a venit special la 3 dimineata si a dus-o acasa pe Daniela.

fara descriereUn alt amanunt interesant: Cruduta nu mai locuieste in "cuibusorul" pe care il impartea cu Mihai si s-a mutat deja la apartamentul tatalui ei din Ferentari, acolo unde a innoptat si dupa noaptea petrecuta in club!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate