E de-a dreptul halucinant! A presimţit crima de la metrou în urmă cu trei săptămâni: ”Văd că...”

Maria Ghiorghiu, femeia cunoscută pentru faptul că a presimţit tragedia din Colectiv, în care au murit nu mai puţin de 64 de persoane, scria, în urmă cu trei săptămâni, că se va produce ceva rău la metrou.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere
Crima odioasă de la metrou de zilele trecute, când o femeie de 36 de ani a împins în faţa trenului o tânără de 25 de ani, a fost presimţită de Maria Ghiorghiu în urmă cu trei săptămâni, când ea făcea public pe blogul personal un mesaj înfiorător.
 
 
”Noapte de 25 -26 Noiembrie 2017, ora 1:23!
 
Dragii mei,
 
În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd în spatele meu înspre Sud, văd o Staţie de Metrou extrem de frumoasă şi mare.
Era noapte, iar pe peronul luxos al METROULUI se vedeau multe lumini aprinse, în timp ce METROUL cu vagoane albe şi pătrate la partea din spate, a prins viteză şi s-a făcut nevăzut.
Vedeam doar ultimul vagon al METROULUI, doar partea din spate, care era albă şi pătrată.
Dragii mei, eu nu ştiu în ce loc anume mi s-a arătat acest METROU cu Vagoane albe, mai precis în ce oraş şi Ţară, şi de ce mi s-a arătat.

Dar este clar că vom auzi de un astfel de METROU şi de acel peron luxos.
Să ne rugăm fraţilor că să nu fie nimic rău, ci totul să rămână la nivelul descris de mine. Cu dragoste, Maria”, anunţa Maria Ghiorghiu în urmă cu trei săptămâni.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate