E gravidă după întâlnirile cu Culiță Sterp? Larisa de la ”Puterea dragostei” i-a îngrijorat pe apropiați cu ce i se întâmplă dimineața EXCLUSIV

Larisa de la ”Puterea dragostei” pare să aibă, în ultima vreme, o serie de probleme de sănătate care apar, întâmplător sau nu, mai ales dimineața.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Conform surselor noastre, Larisa de la ”Puterea dragostei” trece prin momente dificile, ea având probleme care au provocat îngrijoararea celor apropiați, mulți crezând că ar fi însăcrinată.

Citeste si: Secretul Larisei de la ”Puterea Dragostei”! ”Scopul meu în viață este...”

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” o întrece pe Plușica! Imagini DEMENȚIALE cu vedeta, la plajă! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Larisa de la ”Puterea Dragostei” vorbește despre relația cu Culiță Sterp! A spus totul despre ei doi și reneagă prietenia cu Carmen de la Sălciua

Mai exact, de curând, când s-a întors în România într-o mică pauză de filmări din cadrul show-ului moderat de Andreea Mantea, Larisa de la ”Puterea dragostei” a început să acuze din ce în ce mai des grețuri și stări de răui, dimineața, cei din jurul ei glumind că ar putea fi însărcinată. Mai mult, având în vedere că, înainte de show, ea a avut o serie de întâlniri care, susțins sursele noastre, au fost deosebit de fierbinți cu playboy-ul muzicii populare românești, Culiță Sterp, lucrurile se ”legau” la fix, perioada scursă între evenimente fiind una de natură să ducă cu gândul la o posibilă sarcină.

fara descriere

În fiecare dimineață, Larisa era lipsită de energie, de putere, îi era cam rău. Ea spunea că așa e ea, că nu este o persoană matinală, dar până de curând nu reacționa în acest fel când se trezea. Mai mult, în avion, când s-a întors în România, în vacanță, a fost la un pas de leșin, i s-a făcut, brusc, foarte rău, a făcut și un atac de panică. Noroc că a fost Bogdan Mocanu lângă ea, a ajutat-o. Ea neagă că ar fi însărcinată, toți ne-am gândit la asta, dar ea zice că nu e asta, ci că o face din cauza stresului”, ne-a spus un martor ocular al transformărilor prin care trece Larisa de la ”Puterea dragostei”.

fara descriere

 

Larisa de la ”Puterea Dragostei” s-a iubit cu Adrian Alexandrov și cu Culiță Sterp

Larisa Judele, Larisa de la ”Puterea Dragostei” este una dintre frumuseţile autohtone care, în urmă cu ani buni, a fost îndrăgostită până peste cap de actualul partener de viaţă al Elenei Udrea, Adrian Alexadrov. Cei doi s-au despărțit, iar de atunci, până la sfârșitul lui 2018, Larisa de la ”Puterea Dragostei” a preferat să fie cât mai discretă. Cu toate acestea, un scandal uriaș a adus-o din nou în prim plan, ea având un conflict serios cu fotbalistul Dacian Varga, Larisa de la ”Puterea Dragostei” acuzându-l pe acesta că ar fi agresat-o. Înainte de a intra în casa ”Puterea Dragostei”, senzuala Larisa de la ”Puterea Dragostei” a avut parte de un weekend torid în compania lui Culiță Sterp, actualul iubit al Plușicăi, întâlnirea lor fiind, de altfel, una în care nu au lipsit gesturile tandre.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate