Vedete

E halucinant ce a patit Raluca Podea, ziua in amiaza mare, in Dorobanti. Un "parcagiu" a turnat o galeata cu apa pe ea si i s-a vazut TOT! Imaginile vor deveni, garantat, virale!!! VIDEO EXCLUSIV!

Raluca Podea, umilita de un "parcagiu". A turnat o galeata cu apa pe ea, in Dorobanti.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Raluca Podea a fost protagonista unui incindent pe cat de delicios pentru barbatii din jurul ei, pe atat de neplacut pentru ea. Frumoasa blonda s-a oprit in zona Dorobanti, sa-si rezolve niste treburi si nici prin cap nu i-a trecut ca poate ajunge intr-o asemenea situatie chiar in cartierul bogatilor din Capitala.

Momentul are potential sa devina viral si, mai mult ca sigur, domnii se vor uita de mai multe ori la filmare. Si scepticilor le spunem ca nu este vorba de un trucaj si nici de o farsa. Asta a patit o femeie frumoasa ziua in amiaza mare, in buricul Capitalei.

Dar sa nu va mai tinem in suspans, si sa va dam imaginile verii. Cum ar zice Diaconescu, chemati-va rudele, vecinii si prietenii, ca nu vreti sa pierdeti asa ceva.

Iar acum, sa trecem la punctul culminant. Raluca Podea mergea pe strada, normal, fara gesturi provocatoare cand deodata un "parcagiu" din acela care-ti cere taxa de "smecherie" ca sa nu-ti zgarie masina, a turnat o galeata cu apa peste ea.

Poate ca, pe caldura aceea, i-ar fi facut chiar o favoare daca blondina ar fi avut sutien pe dedesubt. Ghinion, insa, modelul nu avea nimic pe sub maiou, sanii aparand in toata splendoarea lor la vedere, ca la un concurs de tricouri ude.

Nici nu mai are rost sa comentam scena halucinanta. Pozele si filmarea sunt epice si, repetam, au potential sa devina virale. Asa ceva... chiar ca nu vezi la tot pasul. Domnilor, vizionare placuta! 

Galerie foto 
Setări confidențialitate