E halucinant ce s-a intamplat cu cămașa pe care a purtat-o Gheorghe Dinca în noaptea in care a ucis-o pe Alexandra Măceșanu! Polițistii i-au spălat-o și i-au adus-o s-o poarte în arest! EXCLUSIV

Cămașa și pantalonii pe care Gheorghe Dincă îi purta în momentul în care a fost reținut nu au fost considerate probe și i-au fost aduse presupusului criminal în arest, să le poarte în continuare.

Gheorghe Dincă
Autor: Radu Constantin

In articol:

Obiectele de îmbrăcăminte pe care Gheorghe Dincă le-a purtat în ziua în care se presupune că a incinerat-o pe Alexandra Măceșanu, nu au fost reținute ca probe de anchetatori în cazul Caracal.

Acestea au reintrat în posesia lui Dincă la aproximtiv o lună după ce acesta a fost arestat, după ce anchetatorii au ajuns la concluzia că acestea nu purtau urme de funingine. Avocatul susține că pantalonii și cămașa i-au fost aduse lui Dincă spălate și apretate, în loc să fie expertizate temeinic în speranța găsirii vreunui incendiu. De asemenea, într-o discuție pe care Dincă ar fi avut-o cu avocatul familiei Melencu, acesta a recunoscut că există polițiști în Olt care l-au ajutat să ascundă probe.

Dincă a recunoscut că polițiștii au ascuns probe

Informațiile apar în cererea făcută de familia Melencu în care se solicită strămutarea dosarului Caracal tocmai datorită influenței pe care persoane apropiate anchetei, care au interes ca adevărul să nu se afle, pot influența și actul de justiție.

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă, arestat în 2019

Citeste si: Profiler Mihaela Brooks: ”Sunt furioasă pe ce s-a întâmplat la Onești. Îmi vine să-i iau pe polițiști și să-i leg de scaun... Doi oameni au murit din vina poliției”

Citeste si: Magda Vasiliu, părăsită de iubit, la patru ani de când s-a mutat în Italia: “Este greu, dar ne descurcăm!”- bzi.ro

Telefonul lui Dincă, folosit după ce acesta a fost arestat

Un alt detaliu incredibil pe care avocatul familiei l-a scos în evidență este că telefonul lui Gheorghe Dincă a fost folosit după ce acesta a fost ridicat de poliție de la casa bărbatului și din el au dispărut mai multe mesaje de tip SMS.

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă a purtat la reconstituire hainele în care era când a fost arestat

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa lui Alexandru Cumpănașu: "El a avut un interes..."

Gheorghe Dincă a fost audiat prin Skype și a arătat că vrea să fie judecat la Craiova. Judecătorii care au analizat cererea, au fost de părere că nu există suficiente motive pentru care dosarul Caracal să fie strămutat în altă parte și au respins solicitarea familiei Melencu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mama Luziei Melencu ar fi vrut să divorțeze de soțul ei, dar la scurt timp acesta a murit!

Alexandru Cumpănașu este convins că tatăl Luizei Melencu ar fi fost ucis: ”Consider că este o moarte suspectă”

Un polițist din Buzău îi reclamă pe șefii lui, după ce anunțat că o fată este răpită și abuzată: „Mă suni pentru o c****?”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Vitamina care previne COVID-19! O spune cei mai cunoscuți doctor din lume: Ajută la creșterea sistemului imunitar

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Încercările cumplite prin care va trece omenirea după coronavirus. Care sunt anii de foc

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies