E incredibil cum arată Claudia "Cream" de când s-a întors de la fermă! Vedeta a început IMEDIAT o dietă! Uite imagini needitate cu ea! VIDEO EXCLUSIV!

Claudia "Cream" a început o dietă! Vezi cum arată de când s-a întors de la fermă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cream a fost unul dintre cele mai controversate personaje ale unui show cunoscut de supravieţuire. Frumoasa artistă a avut conflicte atât cu Brigitte Sfăt cât şi cu Jorge, schimbul de replici dintre ea şi adversarii săi fiind unul extrem de dur.

Ei bine, de când a părăsit emisiunea respectivă, artista s-a detaşat de experienţele neplăcute şi şi-a reluat activităţile obişnuite, care o fac fericită. Protagonista noastră a fost prezentă, de curând, la un eveniment monden care a reunit toată lumea bună a Capitalei şi putem spune că solista a fost una dintre cele mai comentate apariţii.

Citeste si: Imaginile care au înfuriat-o pe Brigitte Sfăt! Să fie acesta motivul disputei dure cu Cream?! Cântăreața i-a suflat iubitul secret în văzul tuturor! S-a întâmplat la Exatlon

Claudia "Cream" a început o dietă! Vezi cum a arătat într-o rochie scurtă, mulată, la un eveniment monden!

Vedeta arată senzaţional, iar rochia scurtă şi decoltată i-a pus în evidenţă formele de invidiat, dar şi picioarele perfecte. Bronzul a fost şi el pus în valoare perfect de vestimentaţia lucioasă a divei care a fost în permanenţă urmată de privirile "obraznice" ale domnilor.

Citeste si: Război între Brigitte Sfăt și Cream! Acuzații fără precedent: „Aici vine numai să se **** cu băieții! E nebună”

Dragi cititoare, şocul vine însă abia acum! Cream arată exact cum vedeţi in imaginile noastre, needitate, vă asigurăm, dar cu toate acestea a început, în urmă cu câteva zile...o dietă! Chiar nu mai avem ce să spunem...În cazul acesta "no coment" e cea mai bună soluţie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: