E incredibil cum poate să vorbească Mariana de la Exatlon despre Gigi Becali. Nimeni nu a mai spus aşa ceva despre celebrul latifundiar. "Rază de lumină în ţara asta" EXCLUSIV!

Mariana de la Exatlon, cuvinte incredibile despre Gigi Becali. Uite ce a spus despre latifundiar.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Mariana Nenu este o femeie încercată de soartă, puternică şi ambiţioasă, care vrea să demonstreze că poate face lucruri măreţe şi la vârsta de 45 de ani.

Maratonista a arătat la Exatlon că are o voinţă de fier, e sufletistă şi ştie să le dea şi coechipierilor din efervescenţa, determinarea şi optimismul ei.

Ei bine, după eliminarea din competiţia fenomen, Mariana s-a înscris din nou la maratoane şi a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori în scopuri umanitare.

fara descriere

Situaţia financiară a sportivei nu este una fericită, aceasta lucrând ca menajeră că să se întreţină şi să-şi permită să cumpere cele necesare pentru competiţii.

Mariana de la Exatlon, cuvinte incredibile despre Gigi Becali. "Mai bun, mai generos, cu mai multa căldură în suflet"

Impresionat de povestea ei, anul trecut Gigi Becali i-a oferit Marianei suma de 2000 de euro pentru plata chiriei pe un an.

Maratonista a început să plângă şi a rostit nişte cuvinte emoţionante despre binefăcătorul ei, iar astăzi, la aproape un an de la gestul frumos al milionarului, omul de afaceri este în continuare în rugăciunile ei.

fara descriere

"Domnul Gigi Becali este o rază de lumină în ţara asta, un trimis al Domnului pe Pământ. Şi cum oamenii buni sunt greu încercaţi, şi dânsul a avut de îndurat o perioadă grea la închisoare. Dar nu l-a înrăit. Dimpotrivă. A ieşit de acolo mai bun, mai generos, cu mai multă căldură în suflet. Şi dacă zicea că nu mă ajută, pentru mine ar fi fost un cadou doar să-l întâlnesc şi să-i pot vorbi. Mă rog în fiecare seară pentru el şi pentru familia dânsului şi este unul dintre oamenii la care mă gândesc înainte de fiecare competiţie. Îmi doresc să fie mândru de mine şi în 2019 şi să nu regrete nicio secundă că m-a ajutat. Eu i-am dus şi un cadou la "palat", dar nu a vrut să-l accepte, că pentru dânsul nu contează lucrurile materiale ci l-a interesat doar să mă ajute", a declarat Mariana pentru WOWbiz.ro.

fara descriere
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate