E ireal! Uite ce mesaje isi trimiteau intre ele fetele din viata lui Keo! Andreea Balan o injosea grav pe Misty! "Imi spunea Pi**y! Ma facea ta**a si proasta" - N-ai vazut in viata ta mesaje mai urate!

Misty a venit cu dovezi clare prin care a incercat sa arate cat de urat se purta Andreea Balan cu ea si mai ales cum incerca sa o domine psihic dupa ce toata lumea a aflat despre relatia ei cu Keo. ##VIDEO233124##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descrierefara descriereAndreea a suportat cu greu dezamagirea si si-a varsat nervii pe Misty. "Amanta" a cedat psihic la un moment dat si a decis sa se retraga. Cele doua aveau conversatii lungi, iar Misty a prezentat public anumite pasaje din ele. "Tot ce sunt in stare sa spun... si poate indraznesc prea mult spunandu-ti tie asta... Eu, sunt pres in ochii tai si in ochii lumii ca ce? ca am iubit sincer, orbeste, fara pic de orgoliu sau respect de sine? Cu toata neincrederea, nesiguranta, frustrarile si suferintele... cu toata durerea din lume? Eu mi-am dat seama de un lucru... orice pret am platit sau as plati mult timp de acum incolo, n-am nici cea mai mica sansa. Tu nu imi vei permite mie fericirea langa el. Atata timp cat eu voi fi cu el, tu vei continua razboiul si niciunul din noi 3 nu va avea liniste. Cred ca asta ti-ai dorit si ai obtinut. I'm out cu inima si sufletul zdrobit de amandoi. Ce mi-ati facut voi mie, toata terfelealea facuta de tine in presa, durerea asta provocata de el... multe nu isi aveau rostul. Nu imi mai spune nimic, pentru ca nu imi vrei binele. Mi-ai zis ca n-a fost niciodata 100% al tau, deci, daca n-a fost al tau, cu siguranta nu va fi al meu. Gata, imi dau shut down. Pi**a se duce for real dintre voi", i-a scris la un moment dat Misty Andreei.

fara descrierefara descriereDezvaluirile au continuat in platou, iar Misty abia a putut sa isi stapaneasca lacrimile. "Andreea Balan imi adresa numai cuvinte urate. Imi spunea ca sunt proasta, tarfa, numai lucruri oribile.", a spus ea.

##VIDEO233125##

fara descrierefara descriereLa un moment dat, Madalin Ionescu a citit un mesaj trimis de Keo astazi, in care artistul spunea ca alaturi de Andreea a trait o poveste frumoasa timp de opt ani, dar ca nu a fost neaparat dragoste, in timp ce pentru Misty a avut si inca are sentimente puternice si reale.

fara descriereLa auzul acestor vorbe, Misty a facut din nou un pas inapoi si a spus ca o impacare nu ar face decat sa o supere si mai tare pe Andreea Balan care va scoate armele. "Daca eu m-as impaca acum cu Keo, Andreea ar scoate armele.", a spus ea cu vocea aproape stinsa.

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate