E iz de scandal! Mihai Morar s-a luat de Bobonete: "Bufonete Două Tonete e suspect de un retard care, omeneşte, mă..."

Dupa ce Mihai Bobonete s-a plans ca din cauza Radio Zu nu a mai putut sustine un spectacol si Mihai Morar l-a atacat imediat.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Radio Zu au instalat o scena chiar langa Teatrul de vara din Jupiter si vor fi concerte 3 seri de la ora 20:00...ceea ce cu parere de rau ne face pe noi nevoiti sa renuntam la showul de improvizatie programat luni pe 11 in Jupiter,nu se aude nimic de la bubuiala deci nu putem tehnic depasi situatia,asta m-au anuntat organizatori si m-am gandit sa stiti si voi daca ati fi fost doritori de noi prin preajma! Multa sanatate lu zu!", a scris Mihai Bobonete pe pagina sa de Facebook.

Mesajul postat l-a indignat grav pe Mihai Morar care nu s-a abtinut si i-a dat o replica usturatoare in care nu a ezitat sa il jigneasca.fara descriere

"Bufonete Două Tonete e suspect de un retard care, omeneşte, mă îngrijorează.
Zice că nu poate respira din cauza Radio Zu.

Hai să vedem. Logic:

1. Scena celui mai mare turneu muzical din România, e instalată în Neptun, nu în Jupiter.

2. Spectacolele noastre sunt programate VINERI, SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ. Bufonete nu-şi poate ţine spectacolul învăţat de acasă LUNI din cauza galăgiei de la scena noastră. Adică la 24 de ore după ce noi stingem luminile!!!

3. Chiar şi aşa, să zicem ca viteza sunetului ar fi egală cu viteza melcului... Teatrul de Vară Jupiter e la o distanţă de un kilometru de scena turneului nostru. Iar sunetul e orientat înspre Olimp, nicidecum Jupiter.

4. Bufonete ne urează multă sănătate. Sincer, sunt mult mai îngrijorat pentru sănătatea unuia care la vârsta asta cântareşte cât Două Tonete.

5. Bufonete nu poate respira din cauza Radio Zu. Nu, Două Tonete, cauza deficienţelor tale respiratorii nu e Radio ZU! Cu bunătatea unui medic ţi-o spun!

6. Ne vedem de la 19.00 în Neptun. Aseară am fost peste 20.000. Şi nu ne opreşte nimic şi nimeni. Mai ales un nimeni",
a scris Morar pe Facebook.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate