E mana larga! Uite cate milioane a dat Cameron Diaz pentru un apartament!

Actriţa Cameron Diaz a cumpărat recent un apartament de lux în clădirea Walker Tower din cartierul rezidenţial Chelsea din Manhattan, New York, în care locuiesc celebrităţi precum Harrison Ford, Katie Holmes şi Nicole Kidman, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Noul apartament, cu o suprafaţă de 975 de metri pătraţi, are trei dormitoare, trei băi, saună, sală de yoga, bibliotecă şi bar si a costat 9 milioane de dolari.

Anul trecut, Cameron Diaz a dezvăluit că şi-a cheltuit toate veniturile obţinute în 2012 pe renovarea casei din Beverly Hills, pe care a cumpărat-o în 2010.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

"Anul trecut, am fost aproape tot timpul în Los Angeles, undes am renovat proprietatea şi am transformat-o într-un loc într-adevăr confortabil. Înainte era un dezastru, erau cutii peste tot, nici nu aveai unde să stai", a declarat actriţa pentru site-ul tmz.com.

Cameron Diaz, născută în 1972, a jucat mai ales în comediilor romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie". Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise şi în "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" (2011).


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate