E mostenitoarea a zeci de milioane de euro, dar a stat in frig zece ore la Londra ca sa voteze! Vezi despre fata carui politician este vorba!

Diana, fiica lui Adrian Videanu, cea care va mosteni afacerile de zeci de milioane de euro ale familiei, a stat peste 10 ore la coada, la Londra, ca sa voteze.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereDiana Videanu, fiica fostului primar al Bucurestiului, Adriean Videanu, studiaza afacerile la University College, din Londra. Duminica trecuta s-a dus de dimineata sa voteze la alegerile prezidentiale, marturisindu-le prietenilor ca a stat toata ziua la coada: “Atat am stat la coada, 10 ore si jumatate. Dar am reusit! Am votat!”. fara descriereSatisfacuta de rezultatul votului, dar si ca si-a facut datoria civica, Diana se poate concentra acum pe finalizarea studiilor, ea urmand sa preia, din vara, afacerile de zeci de milioane de euro ale familiei, asa cum a anuntat revista Business magazin. Adriean Videanu detine firma Marmosim, cel mai mare producator de piatra naturala, si Titan Mar, compania care o prelucreaza si o comercializeaza.fara descriere

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate