„E o boală psihică” Mircea Badea are reguli stricte în relația cu Carmen Brumă, după 23 de ani de relație! Ce-i interzice parteneri sale să facă

Mircea Badea nu a tolerat și nu are de gând să accepte ideea de gelozie, considerând că acest sentiment nu are de-a face cu iubirea.

Autor: Simona Costache

In articol:

Mircea Badea se află într-o relație cu Carmen Brumă de mai bine de două decenii, însă prezentatorul TV a dezvăluit că există un anumit lucru pe care nu l-a făcut niciodată în raport cu partenera sa, fiind valabil și viceversa. Mircea Badea este strict atunci când vine de relația sa de cuplu, fiind de părere că iubirea adevărată nu există decât într-o mică proporție în cazul cuplurilor din ziua de astăzi și că, de asemenea, sentimentul autentic de iubire nu

are de-a face cu gelozia.

Carmen Brumă și Mircea Badea  își trăiesc viața de cuplu după propriile reguli, iar una dintre noțiunile cu care cei doi nu au rezonat niciodată este verificarea telefonului partenerului, sub pretextul geloziei.

Citește și: Mircea Badea face dezvăluiri pe care mulți nu le știau. Cine i-a salvat viața în urma cutremurului din '77: „S-a pus peste patul în care eram și au căzut cărămizile peste ea”

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Mircea Badea nu este de acord cu verificarea telefonului mobil al partenerului

Recent, Mircea Badea a menționat că, în 23 de ani de relație, nici el și nici Carmen Brumă nu și-au verificat vreodată telefoanele mobile. Prezentatorul TV este de părere că gelozia este o boală psihică care nu se află nici măcar în câmpul lexical al cuvântului „iubire”, sugerând că iubirea este un act de supremă detașare și acceptare cu privire la partener, fără să fie considerat propria „proprietate”.

Citește și: Carmen Brumă tună și fulgeră! Partenera lui Mircea Badea, chemată la tribunal pentru a da explicații: „O rețea internațională de escroci...”

„Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorități a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine.  S-a trivializat această noțiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.

Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele. Gelozia este boala orgoliului.  Toată această «poliție» pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne ferește!  Mai zic unii, «Păi, tu nu-i verifici telefonul?».

Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!.”, a spus Mircea Badea în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„M-am răsfățat un pic” Carmen Brumă, vacanță de vis în Dubai. De ce nu și-a însoțit Mircea Badea soția peste hotare

Ce a pățit Mihai Mitoșeru, după ce a aflat că mama lui trebuie să se opereze pe creier?! Abia acum a avut putere să povestească asta: „Am apelat la un psiholog, am fost și la...

Duo-ul mamă-fiică de pe OnlyFans. Mama are 63 de ani, fiica 28, și amândouă au un succes teribil. Imagini fierbinți

Akif și Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze! Iată cum au fost surprinși celebrii actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele...

La mulți ani de Ziua Copilului 2023: Urări și felicitări drăgute pentru 1 Iunie

„La 8 ani am vrut să-mi iau viața.” Nikita a vorbit cu durere în suflet despre clipele grele la care a supus-o viața

Horoscop mâine, 31 mai 2023: Gemenii au parte de o zi cu ghinion. Racii primesc vizita unor prieteni vechi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies